Kiniutka - ja jeszcze nie miałam KTG, tak samo jak madzilka przy każdej wizycie mam słuchane tętno dziecka
ale będę się umawiała na KTG w porzyszłym tygodniu do szpitala w którym chcę rodzić, taka przyjemność kosztuję 80,00 PLN

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Widzisz ,a już obstawiały i zakłady chciały robić która z nas pierwsza się rozprujeWitam kochane
U mnie nadal nic...zupełny regres:-)...chyba mały się "zadomowił"...KTG już dużo lepsze
...więc luzik
W domu zamęt bo mąż przepisuje firmę na mnie ...więc "zaciskając" nogi biegam po urzędach ...może zdążę załatwić jak najwięcej formalności.
Ściskam was kobitki:-):-):-)
czesc
melduje sie , ze zyje mam sie w miare (jako-tako) i nadal w dwupaku
mialam mega kociol, bo mialam gosci z pl, wiec nie bylo czasu na komputer
ale akurat ja sie z tego ciesze, bo mi sie troszke odmienilo
dzien dobry dziewczyny!
cytryna - trzymam za to,zeby sie mala w koncu ustawila "do wylotu" grzecznie! :-)
Kobietki ja mam jeszcze takie pytanko. Czy ktg to się robi tylko w razie potrzeby i jakiś wskazań ku temu czy każda ciężarna powinna mieć od któregoś tam tygodnia?
Idę na jakies drugie śniadanko, może zgagę uda mi się zabić, bo już z nią wytrzymac nie mogę, a mleko mi się właśnie skończylo.
Kiniutka - ja jeszcze nie miałam KTG, tak samo jak madzilka przy każdej wizycie mam słuchane tętno dzieckaale będę się umawiała na KTG w porzyszłym tygodniu do szpitala w którym chcę rodzić, taka przyjemność kosztuję 80,00 PLN
Witam kochane
U mnie nadal nic...zupełny regres:-)...chyba mały się "zadomowił"...KTG już dużo lepsze
...więc luzik
W domu zamęt bo mąż przepisuje firmę na mnie ...więc "zaciskając" nogi biegam po urzędach ...może zdążę załatwić jak najwięcej formalności.
Ściskam was kobitki:-):-):-)