reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2011

Ewa, jakaś niespokojna jestem. Ciągle myślę czy wszystko mamy...
śpię prawie cały dzień... siusiam też non stop.
Jagmar, wracaj szybko do zdrowia :)

reklama
Jagmar współczuję grypska, kuruj się i pij rosołki na pewno na grypsko nie zaszkodzą, a wręcz przeciwnie, mam nadzieje, że szybko cię puści

anula ja mam to samo z wc, ale takie uroki końcówki, jedyny plus to taki, ze nawet w miarę udaje mi się zasnąć po tych nocnych wojażach wc, ale tak czy siak później pól dnia przesypiam

no i cieszę się, ze już wieści przyszły od Justyś :) dobrze, ze już jest po i ma swojego skarbeńka :) No to dziewczyny, która następna?? :-D

Herbata mi tam fizycznie niestety nie lepiej, cała ciążę można by rzec przeszłam z małymi problemami, ale teraz te bóle kości, spojenia, bioder, pachwin, nóg, oj nie jest lepiej :-(o zgadze już nie mówię

Mi zgaga minela, mam nadzieje ze na dobre. Kosci o dziwo tez nie bola, w sumie to rewelacja :D i nawet sypiam dobrze ostatnio.

Pewnie ta ktora sie najmniej spodziewa

no właśnie kto następny w kolejce ;-) może jakieś zakłady zrobimy ;-)

Nie mam zielonego pojęcia na którą stawiać. Jeszcze niedawno powiedziałabym, że na malutką ale teraz... mam nadzieje, że nie ja ;)

Dzięki za życzenia powrotu do zdrowia. Mogłam się tego spodziewać bo przełom wrzesień-październik zawsze niesie ze sobą jakąś grypę. Pospała bym sobie ale co ja wtedy będę robić w nocy ???

Mam ochotę na jakiś dobry obiadek. Nawet mam ochotę na pyrki (co się rzadko zdarza), marchewkę z groszkiem i kotleta mielonego :-D , "a na deser brukselka..."

Fajnie, że justysiątko już się wykluło :).

Dobra to wam sie przyznam dzisiaj ,ze ja ostatnie dwa dni to jezdzilam do szpitala bo mialam skurcze w pierwszy dzien co 10 min ,w drugim co 8.I za kazdym razem mnie odsylali do domu ,bo szyjka trzyma.Juz sie nawet prosilam o czopek.Ale lekarka powiedziala ze do 29 moge zapomniec.
Moj m. bardzo nalegal na te wizyty ,bo taki byl spanikowany i chcial bardzo wiedziec czy to juz.
Wszystkiego na przyspieszenie probowalam.Kapiele bralam ,ale ani skurcze nie zanikaly ,ani sie nie wzmacnialy.Bzykanko ,przysiady nic nie dawaly.I tak dzisiaj rano o 10 ucichlo wszystko.

Jestem zestresowana i obolala.Bo mala jest juz tak nisko ze chodze nie jagbym miala ogorka w wiadomej czesci ciala,a arbuza:wściekła/y:

Walizka lezy w samochodzie ,bo moj powiedzial ze nie ma sensu jej targac w ta i spowrotem.

Ale JUST US ma super!Ach i faktycznie przy skuraczach zdecydowanie sie oproznia organizm,bo taka pusta to od poczatku ciazy nie bylam.

Jagmar wspolczuje grypska ,na koncowce jeszcze takie atrakcje!
Rabbit fajnie ze sie odezwalas.

hej :)

U mnie nocki takie same , nie dośc ze wstaje 3 razy do WC to jeszcze potem nie moge zasnac, rano zas dzieci do szkoły wyszykować.....Ja sobie obiecuje ze po porodzie będę spała ile sie da a wszystkim zajmie sie mój m . Wczoraj wzięłam sie za prace porządkowe w ogródku i dzisiaj wszystko mnie boli a to przez to ,ze sie tylko siedzi i nic nie robi i dzisiaj w ogóle jestem do niczego...nic mi sie nie chce... jeszcze maluch w brzuchu buszuje cały czas i mam wrazenie ze prawie wcale nie spi.

3 razy to luz ja wstaje z 5 jak nie lepiej :/
wszystko nawala , laze jak kaczka hehe
ciekawe kiedy sie wyspimy ?? :)

Mi zgaga minela, mam nadzieje ze na dobre. Kosci o dziwo tez nie bola, w sumie to rewelacja :D i nawet sypiam dobrze ostatnio.

Pewnie ta ktora sie najmniej spodziewa

cisza przed burza ?? :))

o matko Jagmar hehe tylko nie masaz :))

Karolina trzymaj sie w koncu mala wyjdzie ! :)

reklama
Do góry