reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2011

teraz to bede juz podgladac bb co chwilke i czekac na info od karoliny:-) jestem tak wy*****, ze chyba nie mialabym dzis sily rodzic :/ i jeszcze to niskie cisnienie.. i ciagle pudelkowo w domu, juz mnie to wkurza na maxa,ale tych ciazszych to nie przesune nawet:wściekła/y: dodatkowo moj z wielka migrena umiera wiec roboty nie posuwaja sie naprzod.. ide chyba rozpalic w kominku - tak zeby sie zrelaksowac..ehh

reklama
Dziewczyny ja zagrzebana w kuchni(robiłam pierogi ruskie i z mięsem), trochę mi zeszło, ale już skończyłam. Wchodzę na bb, a tu takie wiadomości, aż mi się łezka zakręciła w oku, Karolina już nie długo będzie tulić swoją córeczkę, normalnie jestem podjarana, niby się nie znamy osobiście a człowiek tak przeżywa. Nie mogę się już doczekać nowych wiadomości.
Pysia wreszcie się odezwałaś. Opowiadaj nam, więcej szczegółów prosimy, prosimy i fotki.

Hej kobietki! dzięki za gratulacje - co do porodu - sama jestem w szoku :-D
Cieszę się, że rozpakowałam się przed terminem - mały miał 3420g i 55cm
A odnośnie kikuta już nam odpadł - a nakupowalam tych gazików nasączanych spirolem :)))

No hej pysiunia!!!! wreszcie nareszcie!!! koniecznie KONIECZNIE napisz jak to u ciebie wyszło!!! bo ty pierwsza sn!!!

wiadomosc od Karoliny na watku smsy :)
chyba bedzie kolejny maluszek dzisiaj !!! :)))

Normalnie aż w szoku byłam jak tu weszłam a tu wieści o karoliny!!! Tak strasznie chciała już urodzić i jednak się jej udało!!! Nie moge się doczekać kolejnych wieści od niej!!!

monika ja tez z tych co maja niskie cisnienie... nawet sie pytalam poloznej co jak zemdleje w czasie porodu :-D

karolina trzymaj sie i mam nadzieje ze wszystko gladko pojdzie :)

U mnie 0 objawow, ani jednego skurczu, rzuch mi nawet nie twardnie... nic sie nie dzieje :) pewnie bede jedna z tych co przenosza do oporu :) A te skurcze to maja byc bolesne? bo ja na takie czekam... tak na skali 1-10 to jakbyscie je oszacowaly?

Hej babeczki!
Ale wiadomosc od Karoliny.. Yupii! A tak wlasnie mialam nadzieje ze dzisiaj jakies malenstwo cioci zrobi prezent na rocznice slubu i sie wykluje:D Mam nadzieje ze sie dziewczyny wyrobia jeszcze 24 :) Trzymam mocno kciukasy!

Pysia, super ze wrocilas, ale napisz nam cos wiecej bo ciekawosc nas zzera:D I jak sobie radzicie z malenstwem?

My dzisiaj sie na piknik wybieramy, zrobimy kielbaske z grilla i salatke, a do tego kupe ciasta, bo w koncu moge sobie pozwolic :) I chcemy wykorzystac chyba ostatni bardzo cieply weekend na powietrzu... Ale dopoki z domu nie wybedziemy, to bede zagladac czy nie ma nowych wiesci:)

cytryna Jak masz niskie to przy porodzie prędzej ci skoczy niż spadnie :-D
Ja np też nie mam żadnych bolesnych, same tylko te braxtona i przy pierwszym też tak miałam, do samego porodu nic, więc do końca możesz nie doświadczyć tych bolesnych :-)

sivi no polozna sie sie zmnie smiala jak zapytalam o to mdlenie...powiedziala ze raczej male szanse na to zebym zemdlala od niskiego cisnienia ;)

pryzybela udanego pikiniku :)

no nie mow tak cytryna! czasami bywa na odwrot,zadnych objawow i nagle cie wezmie!!! dlatego pisalam,ze sie dystansuje to orzeczen lekarskich typu "pani juz na dniach urodzi" :-) zeby do przyszlego piatku wytrzymac to bedzie ok!

reklama
Do góry