hej
u nas chyba juz na stowe ida zeby ... kolejna noc do du... myslalam , ze to gazy czy co go budzi , ale jednak nie , rzuca glowka po lozeczku , cyca nie chce ( myslalam , ze glodny ) a on tylko lapie kreci glowka jak szlony i puszcza , wsadzilam mu palycha do buzi i masowalam dziaselka widac od razu , ze ulga ogromna i zasnal za chwile

tylko , ze takich pobudek od 2 to troche bylo wiec ja dzisiej padam na pysk
troche pospalam z malym , teraz Nat spi , a ja jem i dopijam kawke
o dzisiaj jestem pierwsza

dziendoberek
jestem mega wyspana
Antosia poszła spać o 20 a wstała o 8

spała 12h bez przerwy na cyca
i do tego dobra wiadomość z rana - dostałam się do kolejnego etapu rekrutacji do pracy, więc przede mną test
wow niezle

))
to trzymam &&&&&&&&&&&&&&& za prace

)
asionek - sklep kosmetyczny czy tez online to bylo moje wrecz hobby, uwielbiam zapachy i kosmetyki ..mam alergiczna skore i najbardziej podchodzi mi clinique, tutaj cena kremu w stosunku do wyplaty jest taka, ze jak tu zarobie np 1000euro to krem kosztuje ok 50 euro,ale w Polsce jak zarobie 1000zl to krem kosztuje 240 zl, wiec osmielam sie powiedziec ,ze bardziej jest mozliwe kupienei np kosmetykow z "wyzszej polki"
dokladnie jak sie mieszka zagranica to w stosunku do zarobkow kosmetyki nie sa drogie
w Pl ceny z kosmosu sa !!
teraz jak bylam szyukalam w Smyku zabawki jakies dla malego siorki i np. slon taki wyrzucajacy pileczki u nas jest za ok 29e , a w Pl cena prawie 300zl. !!! normalnie szok jakie przebitki , w stosunku do zarobowk to jakas porazka , bo wez kup jedna zabawke za kilka stow ? :'
ale ale pomyslalo mi sie ,ze nie ma szans na malusienki torebki (mam manie kupowania, szczegolnie uzywanych ale w nienaruszonycm stanie za min cene) , bo gdzie sie te wsztkie pieluszki i inne duperele zmieszcza??? a nie za bardzo chce mi sie czasami 2 toreb nosic i jeszcze malucha..
ja juz torebek nie nosze
tez lubie , ale teraz to wozek i torba do niego z rzeczami malego hehe
jakos niewygodnie mi jeszcze z normalna torebka na ramieniu ...
ja zdziadzialam juz zupelnie, nawet sobie tuszu na rzesy nie naloze- jakos nie komponuje sie z czerwonymi oczami jak krolik i jeszcze bardziej podraznia zmeczone oczy :/
makijaz to ja codziennie robie ( na prawie dzisiaj dzien lenia i nie hehe ale porobie maseczki jak maz wroci i naloze samoopalacz zeby sie lepiej poczuc ) z przyzwyczajenia i nie chce sie juz calkiem zapuscic
)
.
oby krem doszedl szybko i pomogl
Mam pytanie, kiedyś chyba o tym już pisałyście, czy wasze maluchy śpią w pościeli takiej dla niemowlaków, i na podusi?. Bo mój już się w rożek nie mieści, kocyk za cienki a w śpioworze nigdy nie lubił i włożyłam mu dzisiaj taki komplecik do łóżeczka.
Poduszka właściwie jakby jej nie było ale piszą, ze nie powinno się dawać, raz że do 5 miesiąca, raz że do roku? Kołdra niby do łóżeczka ale trzech Adasiów by się zmieściło

) e
moj spi w spiworku

kolderki nawet nie kupowalam jeszcze , bo one wydaja mi sie za duze i sie troche boje malego w czyms takim klasc ...
ale moze powsadzaj miedzy szczebelki jakos zeby sie nie nakryl i bedzie ok ?
Dziewczyny wezcie nie piszcie ze dziecko budzi sie az 2 albo 3 razy

Bo u nas "tylko" 5
Dziewczyny ja mam pytanie o ten sen nocny - moja wieczorem po 1 zasnieciu budzi sie jak po dzrzemce po 30-40 min i caly proces sie zaczyna od poczatku... zanim porzadnie zasnie to z 2 godziny mina.
Czy wasze dzieci po prostu zanim zasna snem nocnym leza sobie w lozeczku? Czy od razu gleboko zasypiaja? Bo nie bede jej przeciez co pol godziny karmic... Dlatego dalej zasypia w hustawce bo tam jak sie obudzi to ja znowu kolysze do snu... I nie wiem jak sie tej hustawki pozbyc
moj sie kapie , je cyca i zasypia , odkladam go do lozeczka czy juz spi czy jeszcze nie , jak skonczy jesc i ma tak zakodowane , ze zasypia w kilka sekund

teraz tez go tak kladlam i spi
moze odstaw chustawke na jakis czas i sprobuj wprowadzic system kapiel , cyc , sen ? przygaszone swiatlo cisza ( chociaz u nas i to niepotrzebne jest ) i tak kilka dni pod rzad , w koncu moze zalapie , ze to juz pora snu nocnego
u nas tez teraz pobudki sie zaczely i skonczyly sie dobre czasy przesypiania nocy ... znaczy spi od 19 do ok 24.30 ( wtedy daje na spiocha cyca i przekladam z brzuszka na plecy ) bez przerwy , ale ja jakos nie umiem sie tak wczesnie klasc , no i zawsze cos do roboty jest w domu