Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam juz wyniki hcg wzroslo mi o niecale 25% wiec nie mam szans... Za to zycze wam wszystkim duzych i zdrowych Malenstw!!!
Mam juz wyniki hcg wzroslo mi o niecale 25% wiec nie mam szans... Za to zycze wam wszystkim duzych i zdrowych Malenstw!!!
Dla mnie to pierwsza ciążą i powiem wam tez sie zamartwiam bo piszecie tutaj o swoich aniołkach i człowiekowi chodza po głwoie różne mysli, a każde ukłucie to strach.aguga DZIĘKI
jeśli chodzi o strach to powiem Wam że mnie nie opuszcza ja niestety straciłam 2 i powiem Wam,że nie mam minuty żebym podświadomie nie czuła strachu.Boję się o ciążę o przyszłość wiadomo chyba każda ma takie chwile ale cieszę się życiem patrzę na moje dzieci i myślę sobie musi być dobrze!
witam mamuski,jestem nowa,pierwszy raz w ciąży i o niczym nie mam pojęciadopiero co sie oswajam z mysla o ciąży a wy już zdążyłyście ponad tysiąc postów napisać-widać że zaprawione w bojach
dlatego będę korzystać z Waszej wiedzy o wszystkim
pozdrawiam cieplutko
Byłam u gina jednak dzisiaj bo martwił mnie ten przypadek z podbarwionym śluzek i mam fasoleczkę ,wg USG to 6t5d serduszko ślicznie pulsujące i pisało CTR 8,8 mm co to oznacza to nie wiem .Szczęśliwa jestem bardzooooooo