reklama

Październik 2012

reklama
koniecznie daj znac co i jak bo ja tak sie zaczytalam w twojego posta ze nie zauwazylam co moja amelkowna zrobila:baffled: a skubana wylala mi caly kubek herbaty na stol ....pod lapkiem mialam niezla kaluze i nakapalo na wykladziny nawet:szok:alez ze mnie matka hehehe medal powinnam dostac:confused2:

Witam!

Silene trzymam kciuki, napewno ten tescior był jakis wadliwy.

Ja jakos bardzo płaczliwa moze nie jestem ale jak ogladam jakies programy gdzie sie dzieci rodza to mi sie łezka w oku kręci.

Paulawawa popieram ze nie ma co przesadzać, wiadomo ze trzeba troszke lepiej dbac o siebie, nie dzwigać, nie przemeczac za bardzo ale przelezeć całej ciąży nie mam zamiaru.Ja czuje ze ta ciąża jest inna od pierwszej, gorzej sie w niej czuje ale bede robic to co dotychczas, zreszta przy rocznym synku nie dam rady inaczej, przespac cały dzień nie wchodzi w grę.Modle sie tylko zeby dosypial chocby do 7 bo ostatnio zaczał budzic sie o 6:-( a snu mi badzo potrzeba.

mi test pozytywny wyszedł 23 stycznia, a wizytę zaplanowałam na 8 lutego, jednak 3 lutego trafiłam na SOR bo miałam plamienia, ale jak poszłam do swojej lekarki to mi powiedziała, że jeśli nic złego się nie dzieje to najlepiej iść do lekarza tak 2 miesiące po OM
tutaj po zrobieniu bety ktora odpowiada wiekowi z OM idziesz do lakarza (czytaj poloznej) jakos po 2 miesiacach - ja mam wizyte 19 marca

A czemu ósmy tydzień to jak jak mam to się liczy już jako siódmy?Ja myślałam,że to tak jak na suwaczku.Bellka a ile Twój maluszek mił mm?
bo skoro maluszek ma 7 tygodni i 4 dni to jestes w trakcie 8 tygodnia ciazy

Ile dni po zrobieniu testu byłyście u gina??
nie bylam jeszcze, bede 19 marca

witajcie

kochana,ja na L4 jestem od dnia testowania, mam zalecenie lekarskie tylko leżeć i pachnieć :P
i żadnych skrupułów mieć nie można w tym względzie,pierwszy trymestr jest najważniejszy i przeważnie najgorzej się teraz czujemy
tutaj raczej sie nie jest na zwolnieniu, chyba ze cos sie stanie i Cie zatrzymaja w szpitalu... pod koniec tez nie czesto, bo macierzynski sie zaczyna 6 tygodni przed planowanym porodem
Mi to nie przeszkadza, zwolnienei mi pewnie da jakos latem, ze wzgledu na prace moja ukochana...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry