reklama

Październik 2012

reklama
Dziewczyny mam takie głupie ptani,lekarz nic mi o tym nie mówił,a nie wiem jak to w koncu jest,czy w pierwszym trymestrze można uprawiać sex?w końcu walentynkowy tydzień zawitał:-D

Silene jeden ted był trześnięty,dobrze,że jutro masz wizytę na pewno zobaczysz pięknie tętniące serduszko.
Kaka kciuki zaciśnięte.
Mi gin powiedział,że najlepiej przyjść 2tyg po tym jak miesiączka nie przyszła. Wczesniej nic nie zobaczy.Ja też nie zamierzam leżeć chociaż teraz mam na to ochotę,ale przy zbuntowanym synku nie da rady za bardzo. Później wiosna,lato na pewno większość dnia będzie spędzana przed domem

Kurcze a ja tak leże i leże i już bym najchętniej wstała i trochę pochodziła :wściekła/y: mam nadzieję że gin na następnej wizycie nie będzie mi już kazał cały czas leżeć :confused2:
Silene widzisz a ty się stresowałaś niepotrzebnie :tak:

Kurcze a ja tak leże i leże i już bym najchętniej wstała i trochę pochodziła :wściekła/y: mam nadzieję że gin na następnej wizycie nie będzie mi już kazał cały czas leżeć :confused2:
Silene widzisz a ty się stresowałaś niepotrzebnie :tak:
Ja bym z miłą chęcią poleżała :tak: Właśnie skończyłam prace i zamierzam się wybyczyć ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry