azorek84
mama Amelii 2009
witam sie i ja pranie wstawione kolejna tura ubranek Olivkowych poprasowana
maz wczoraj byl w tym biurze porad i pani sie tak wsciekla jak zobaczyla zamiast odpowiedzi na nasz list pismo z windykacji ze zaczela tam wydzwaniac....za pierwszym razem ktos odebral i ja zbyli za drugim nikt nie odebral za trzevim przelaczali ja na automatyczna sekretarke
co za barany jedne!! wystosowala pismo oficjalne ze przejmuja oni jako biuro nasza sprawe i im nie odpuszcza.wszelka korespondencja teraz bedzie wychodzic bezposrednio z biura i do biura a dla nas beda podsylac kopie zebysmy byli na bbierzaco.moze cos wskuraja bo widze ze taki sobie zwykly maly czlowieczek z wielka foirma nie ma co walczyc sam.
zminimalizowalam picie kawki (jak druga walne to bezkof) ale chyba i tak bez roznicy jest
ja chcetnie tez sie dowiem jakie cwiczenia czy cos na to mozna robic moze ktoras po szkole rodzenia wie??

maz wczoraj byl w tym biurze porad i pani sie tak wsciekla jak zobaczyla zamiast odpowiedzi na nasz list pismo z windykacji ze zaczela tam wydzwaniac....za pierwszym razem ktos odebral i ja zbyli za drugim nikt nie odebral za trzevim przelaczali ja na automatyczna sekretarke

co za barany jedne!! wystosowala pismo oficjalne ze przejmuja oni jako biuro nasza sprawe i im nie odpuszcza.wszelka korespondencja teraz bedzie wychodzic bezposrednio z biura i do biura a dla nas beda podsylac kopie zebysmy byli na bbierzaco.moze cos wskuraja bo widze ze taki sobie zwykly maly czlowieczek z wielka foirma nie ma co walczyc sam.ja tez mam takie skurcze w lydkach biore 2x magnez przed samym spaniem i i tak nie pomagaTaki mnie skurcz w łydkę złąpał że wrzeszczałam jak waritka. Co za ból. Do tej pory miałam w tym miejscu co kilka dni taki lekki jak nogę rozprostowałam a dzisiaj masakra. Łykam magnez 3x dziennie przeciw skurczom.
zminimalizowalam picie kawki (jak druga walne to bezkof) ale chyba i tak bez roznicy jest
ja chcetnie tez sie dowiem jakie cwiczenia czy cos na to mozna robic moze ktoras po szkole rodzenia wie??
a wiem jak to jest - choć mój M. ostatnio wrócił rano z pracy w takim stanie jak mówił współpracownikom że będziemy mieć dzidziusia (wszyscy wujkowie musieli oblać
a gdzie się urlopowałaś ? Mam nadzieję, że wypoczęłaś :-)