Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No ja cię bardzo dobrze rozumiemKarola ja bym tez chciala ta liste
Mamba wiesz najbardziej mi szkoda bo Kuba moze jesc bez przerwy borowki, tak sie cieszyl, jakby zebral wszystkie to pare kilo by wyszlo a przeciez w sklepie to od 5 zl za taki malutki pojemniczek i nie wiadomo ze pryskane a nasze takie pyszne i bez swinstwa zadnego, prosto z krzaka jemy
U moich rodziców wystarczy na górkę wleź i jesteś w lesie znaleźć jakąś polanę i są borówki
Moja mama już obiecała mi że mi nazbiera tak żebym miała na zimę. Teraz dostałam już słoiczek malin i mówi że jeszcze będą , no a potem ostrężyny, które uwielbiam
No to się uśmiałam jak nigdy. Faceci są niesamowici:-) Mi dzisiaj w sklepie pani powiedziała że ślicznie wyglądam i że jestem ładnie ubrana, to mój mąż od razu zaczał swoją gadkę że to on jest moim stylistą i że jak tylko wyjedzie na delegację to ubieram sie byle jakdziewczyny czytam o porodach na wesoło i przy tym padałam
Ja miałam ciężko bo pośladkowo... ale pomijając to... leżałam w izolatce a położna poszła sprawdzić czy mają miejsce gdzie mnie wsadzić... nagle odeszły mi wody i mówie do J. wody odeszły wołaj tą babe!! a ten się gapi jak sroka i CO CI ODESZŁO? wody powtarzam już z nerwami a ten A SKĄD TAM WODA? wydarłam się że rodze... ten wybiegł z sali po chwili wraca ze sprzątaczką kurczowo trzyma ją za rękę i się drze do mnie TYLKO ONA BYŁA babka blada i mówi że to położną trzeba a ten do niej PRZECIEŻ BABĄ JESTEŚ A MI SIĘ DZIECKO RODZI!!!!
Baba się na niego patrzy ja sie uśmiecham i mówię: Ważne żeby facet myślał, że rządzi;-) I ta zczaiła że ten żartował
Hej dziewczyny! Witam po małej przerwie, niestety byłam w szpitalu przez tydzień, bo zaczęły mi się skurcze:-( musieli je wyciszyć. I przy okazji oficjalnie wszem i wobec ogłaszam, że dołączam do grona UWAGA....:-) hot dogów:-) będziemy mieli synka
mam nadzieje, że u wszystkich wszystko w porządku, będę systematycznie nadrabiać:-)

oj a te skurcze to tak na ostro czy delikatnie? najważniejsze że wyciszone ale uważaj na siebie i ściskaj nogi do października.. no i gratuluję synka!Hej dziewczyny! Witam po małej przerwie, niestety byłam w szpitalu przez tydzień, bo zaczęły mi się skurcze:-( musieli je wyciszyć. I przy okazji oficjalnie wszem i wobec ogłaszam, że dołączam do grona UWAGA....:-) hot dogów:-) będziemy mieli synka![]()
kurcze, szkoda z tym żelazem. ale łykasz tabletki czy również wspomagasz się dietą? Poprawa zazwyczaj jest widoczna dopiero w 2 miesiącu brania leków.Miałam wizytę,wyszła anemia,więc jem żelastwo w ilościach hurtowych,bo inaczej ginka(ta na nfz) zagroziła szpitalem..
och!! księgowa się obudziła.. jupiiii.. tylko nie szalej bo wiesz, jak znowu zaśpiA ja dziewczyny Huraaaaaa dostałam w końcu wypłatę :-) Ciekawe ile na następną będę musiała czekać![]()

:-)