Jagoda.
Zaangażowana w BB
Wklejam może przyda się:
Na poranne mdłości pomoże przegryzienie jeszcze w łóżku 2-3 sucharków, kilku migdałów lub herbatników. Po ok. 30 min. od wstania warto wypić lekko ciepłą herbatkę imbirową lub sok z cytrusów. W ciągu dnia staraj się jeść nieduże posiłki, ale częściej, nawet 7-8 razy dziennie. Jedz nawet wtedy, gdy nie jesteś głodna, aby nie mieć pustego żołądka (wtedy nasilają się mdłości). Na nocne mdłości pomogą płatki zbożowe, sucha bułka lub biszkopty.
Na poranne mdłości pomoże przegryzienie jeszcze w łóżku 2-3 sucharków, kilku migdałów lub herbatników. Po ok. 30 min. od wstania warto wypić lekko ciepłą herbatkę imbirową lub sok z cytrusów. W ciągu dnia staraj się jeść nieduże posiłki, ale częściej, nawet 7-8 razy dziennie. Jedz nawet wtedy, gdy nie jesteś głodna, aby nie mieć pustego żołądka (wtedy nasilają się mdłości). Na nocne mdłości pomogą płatki zbożowe, sucha bułka lub biszkopty.

no bylam gotowa sie rozryczec ot tak poprostu
gdyby nie to ze autobus wypchany ludzmi i na ulicy pelno ludziow to pewnie bym plakala jak niemowle
wogole wybeczalam sie mezowi ze martwia mnie te bole i ze sie stresuje przez to tro powiedzial ze teraz zdrowie moje i dzidzi jest najwazniejsze i jak chce to mam isc na ten prywatny skan. tylko ze teraz sie zastanawiam we wtorek mam miec wizyte u lekarza ogolnego i moze poczekam do tego wtorku moze lekarz mnie skieruje na badania