Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co do allegro to ja tak samo korzystam z konta męża i on też potem to finalizuje. Ale wreszcie i ja muszę się w to wdrążyć, chociaż tak szczerze to u nas m dużo częściej korzysta, za to ja góruję w zakupach "na żywo".
A co do pakowania torby to ja to zamierzam zrobić to we wrześniu, jeszcze wielu rzeczy mi brakuje.
ja myślę, że to jest chyba najwyższy czas, żebyśmy wszystkie spakowały już torbę do szpitala na wszelki wypadek. Ja mam taki właśnie plan, tylko gorzej z realizacją![]()

To nie tak ;-) ja nie mam najmniejszego problemu z zasypianiem (tym wieczorem, w nocy bywa różnie, ale nie narzekam). Chodzi o to, że przy każdym przekręceniu z boku na bok się budzę. I samo to, że się ciągle kręcę mnie wnerwia. Dziś rano podpatrzyłam godziny na zegarku, co 20 - 30 minut zwrot na drugi bokMalinowa_Paula- co do zasypiania,to ja siedzę do późna- do 24ej,czasami nawet 1ej.. siedzę do oporu i dzięki temu usypiam się w 10sekund, jak tylko poczuję poduszkę pod głowąi wierzcie lub nie- ani razu się nie budzę. Nawet na siku
a w pierwszej ciąży kursowałam po 10razy .
.Dziewczynki, żegnam się radośnie, jutro nie wiem , o której się pojawię, bo świętujemy 13 rocznicę ślubu i ma byc miło :-)
dobrej nocy :-)

i obudziłam sie o 9, jak mała już buszowała w pokoju i ładnie bawiła się w przedszkole