Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)Moj adroga, wczoraj wstałam o 11, dziś po 10, więc ja wzorowo wykorzystuję czas. Przynajmniej od wczoraj, bo w czasie bezsennych nocy i po 5 wstawałam, żeby się dłużej nie męczyćto ze ja wstaje rano bo musze to rozumiem ale ze Wy sie tak wczesnie zrywacie to nie rozumiem

Super, że rocznica taka udana:-)a my wczoraj najpierw poszliśmy na długi spacer na Błonia (dla nie-bielszczanek : taki gigantyczny plac zabaw otoczony lasem), Majka się wyszalała, a popołudniu mieliśmy ognisko, z duszonkami i ledwo zdążyliśmy się nimi napchać i pomyśleć o hamakach, a w ramach niespodzianki zjawił się fachowiec z balustradą i w 1,5 h zamontował ja nam, więc mieliśmy jeszcze prezent-niespodziankę :-)
Takie maluchy, a na pogodę wrażliwe, nie? Moja ma tak samo:-)Jak się ochłodziło to nasz synuś się rozruszał, upały na niego kiepsko działają.
Popieram przedmówczynie, zabieraj małą ze sobą i leć do lekarza. A jak Ci ktoś uwagę zwróci to się postaw, jak przychodnia opiekunki nie zapewnia to Ci mogą co najwyżej skoczyć.Boję się, że coś jest nie tak, a nie mam z kim małej zostawić, żeby pójść do lekarza![]()
Coś trzyma Cię ten nastrój ostatnio, co? Ważne, że u gina ok, no i życzę, żeby humor wrócił:-)ja wczoraj byłam na wizycie u mnie wszystko oki a twardnienie to pewnie już przepowiadające bo mogą się pojawiać już 32 tc wiec jestem spokojna choć na wieczór znów troszkę brzuch twardniał ..... po za tym u mnie znów jak dla mnie za gorąco do tego mam płaczliwy dzień wstałam rano i się poryczałam sama nie wiem dlaczego .......
ja wszędzie chodzę z Wiki i byłam ze 3 razy z nią u gina i jakby mi jakaś piguła czy lekarz wyjechała że czemu z dzieckiem to bym ją zjechała z góry na dół ...nie masz z kim dziecka zostawić i koniec a czujesz się bardzo źle wiec po co ryzykować ......
ja wczoraj byłam na wizycie u mnie wszystko oki a twardnienie to pewnie już przepowiadające bo mogą się pojawiać już 32 tc wiec jestem spokojna choć na wieczór znów troszkę brzuch twardniał ..... po za tym u mnie znów jak dla mnie za gorąco do tego mam płaczliwy dzień wstałam rano i się poryczałam sama nie wiem dlaczego .......

teraz ma być chłodniej kilka dni, więc będę produkować :-)
Czyli dzień jak co dzień, tylko temperatura otoczenia mniejsza![]()

Nie wiem, jakoś tak brzuch mnie ciśnie na dole jak na okres i czuję jakby wszytko miało zaraz ze mnie wypłynąć :/
Boję się, że coś jest nie tak, a nie mam z kim małej zostawić, żeby pójść do lekarza![]()
Oj na Błonia to muszę wyciągnąc kogoś na jakiś spacerek![]()

ja wczoraj byłam na wizycie u mnie wszystko oki a twardnienie to pewnie już przepowiadające bo mogą się pojawiać już 32 tc wiec jestem spokojna choć na wieczór znów troszkę brzuch twardniał ..... po za tym u mnie znów jak dla mnie za gorąco do tego mam płaczliwy dzień wstałam rano i się poryczałam sama nie wiem dlaczego .......

Z przetworami też się przy garach stoi ;-)Paula heheh troche inny niz codzien bo w upaly robila przetwory owoco-warzywne a teraz w zimno bedzie przy garach stala. A to zasadnicza roznica
ojj Sonka jak ja Cie podziwiam
Nawet dłuższej chwili nie usiedzi.
....... wiadomo że różni ludzie są i czasem brak niektórym życzliwości ale bez przesady mam dużo koleżanek które tak jak ja biegają wszędzie z dziećmi..... moja Wiki była ze mną u dentysty neurologa we wszystkich możliwych urzędach i instytucjach niestety nie mam jej z kim zostawić to co mam zrobić w łeb sobie palnąć a czasem trzeba coś załatwić pewnie że nie wszyscy patrzą przychylnie ale akurat mnie to pśtyka i niech by mi ktoś zwrócił uwagę to by usłyszał.......no uchwycił się jak rzep psiego ogona i ni cholerę się go pozbyć ale pocieszam się że jeszcze 6-8 tygodni i bedzie po wszystkimCoś trzyma Cię ten nastrój ostatnio, co? Ważne, że u gina ok, no i życzę, żeby humor wrócił:-)

Z przetworami też się przy garach stoi ;-)
No takiego już mamy robota na forumNawet dłuższej chwili nie usiedzi.
A nie! Leży przecież na hamaku czasami, tylko wtedy nie ma jak napisać![]()

ale przy przetworach to ze sloikami masz blizszy kontakt