reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2012

Witam wieczorem :-)
Nie miałam chwili oddechu dziś do popołudnia, w ramach rozrywki porannej i treningu przed Wielkim Dniem prasowania dla Malucha dziś prasowałam swoje rzeczy i koszulki męża. Ale tak na luzie, powoli i bez pośpiechu, zaprzyjaźniałam się z żelazkiem żeby później nie było rozczarowania, że mnie nie lubi ;-).
Później pojechaliśmy do miasta, maraton po sklepach, później grill (objadłam się jak świnka:baffled:) i końcowo posprzątałam w kuchni i zaczęłam przygotowywanie Kącika Malucha. Teraz leżę i Was nadrabiam, ale czuję, że sen już blisko :sorry2:. Piszę więc DOBRANOC i postaram się jeszcze doczytać resztę wątków.
Kolorowych snów! :-)

reklama
Sonka Ty jakiś tytuł prawdziwej Pani Domu powinnas dostać.Zdradź tą tajemnicę skąd czerpiesz siły.Ja przy obieraniu ziemniaków się męczę :szok::szok::szok:
Oj tak moja mama to skarb o nic nie będę musiała się martwić będąc w szpitalu bo będzie uprane,posprzątane ,ugotowane .Przeraża mnie tylko tęsknota za synkiem :baffled:

Sonka to na prad działą albo na promienie słoneczne bo innego wyjścia nie ma.
ja dzisiaj cały dzien poleguje. Poszłam kupić coś znajomej na urodziny i myslałam że nie dojdę, po drodze 2 ławki zaliczyłam, a jak przyszłam to padłam do łoża i dopiero koło 19 się obudziłam. Pierwszy raz pojehałam do niej autobusem (2 przystaneczki):baffled: i przyjechał po mnie mąż, a posiedziałam 1,5 godz. Teraz idę dalej leżakować BUźka;-)

rano zakupy zrobiliśmy, potem zamroziłam gorę brokułów, no i nalepione, ugotowane siedzą w zamrażarce 192 pierogi :-), głupio to zabrzmi, ale to przez lenistwo
No patrzcie, że też moje lenistwo się tak nie objawia?!:-D

ja dzisiaj cały dzien poleguje.
Też taki dzień mam dzisiaj. Mała mi tak na kości miednicy dziś naciska, że aż ciężko mi się poruszać. Dopiero jak poleżałam po południu kilka godzin z nogami w górze, to mi trochę lepiej, drzemkę przy okazji zaliczyłam. Ale jak z osiedlowego sklepu wracałam, to na półpiętrze kilka minut musiałam posiedzieć na schodach, dawno mi tak tchu nie zabrakło...

No patrzcie, że też moje lenistwo się tak nie objawia?!:-D

Też taki dzień mam dzisiaj. Mała mi tak na kości miednicy dziś naciska, że aż ciężko mi się poruszać. Dopiero jak poleżałam po południu kilka godzin z nogami w górze, to mi trochę lepiej, drzemkę przy okazji zaliczyłam. Ale jak z osiedlowego sklepu wracałam, to na półpiętrze kilka minut musiałam posiedzieć na schodach, dawno mi tak tchu nie zabrakło...
To i ja dołącze się do klubu marudzących bo mi też dziś tchu brakuje chociaż na dworze chłodno to siedziałam przy otwartym oknie. Na leżąco źle,na siedząco też nie najlepiej i miejsca znaleźć nie mogę

emotion.. celebruj ciążę ile się da.. leż bo tak trzeba.:tak:
buźka na pokrywce świetna, jakby chcieć specjalnie to by tak fajnie nie wyszło.
Hehe a i jak taka sie zobaczy wyciagajac jedzenie z mikrofali to i wyrzuty sumienia [ze 3ciq porcje sie je] mniejsze :D:D

Zazdroszzce Wam przygotowan, prania prasowania i tego wszystkiego :(
No ale dotrzymam jeszcze jakos, a od wrzesnia rusze sama :D

Dobranoc :)

hop hop :-)

Antek obudził mnie o świcie, przytulił się i jeszcze chilkę poleżeliśmy w duzym łózku :happy: Deszczyk pięknie przygrywa za oknem ... az się nie chce wstawać ;-)

Teraz juz po śniadanku, mój mały Miś ogląda bajkę na tvp1, a ja lecę poprzeglądać ciuszki po Antku, bratowa mi oddała. Posegreguje to będę miała obraz stanu wyjściowego.

Miłego :-)

Dzień dobry :)
Ja mam dzisiaj w planie prasowanie.. kolejnego pranie nie wstawiam bo za oknem leje.. a tak fajnie wszystko schło na balkonie..

Miłego dzionka. :tak:

reklama
Do góry