Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o Ty, przywieź troszkę dla sąsiadkiSłonecznik [/B]- dobry pomysł:-) u moich rodziców napewno już są dojrzałe![]()

ooo to juz prawie na "wylocie" bedziesz, daleko to wesele? ja mam za 2 tyg wesele w rodzinie, musimhy 240km przejechać autem.. niby to bedzie rozpoczęty 32 tc ale na samą mysl mi sie odechciewa - wysiedzę moze 2h :-(Nikolaa, ja mam wesele mojej najlepszej przyjaciółki w połowie września, 36 tydzień to będzie i mam nadzieję, że mi gin pozwoli jechać. Wiadomo, szaleć nie będę, tym bardziej że nie chciałabym tam urodzić, ale jak będzie wszystko ok to planuję jechać.
powiedz mi czy ty się nie boisz lecieć w tak zawansowanej cizy zmiany ciśnienia są wtedy nie za dobre dla dzidzi w brzuchu..... a co na to twój lekarza no i czy pytałaś czy cię do samolotu w ogóle puszczą?????wiesz może jestem jakś wielka panikara ale ja np dostałam zaposzenie na wesele i trzeba 200 km jechać wesele wypada 1 września czyli bedę miała skończony 35 tc bodajże i się nie wybieram bo się boje że coś może się stać a ty w samolocie z małym dzieckiem.... sorrki dla mnie to kosmos...a co z porodem tam na miejscu wiesz co i jak jaki szpital czy tak w ciemno jedziesz????

Sama nigdy nie leciałam i pewnie bym się bała;-) A propos sosu Marand ja ci jeszcze pomarudzęTa zalewa z octu i cukru to tylko ten ocet i cukier? Tzn. zagotowuję te 1,5 szklanki octu i dodaję kilo cukru i gotuje aż się rozpuści? Nie dodaje żadnej wody?
No to zrobiło się tu mało przyjemnie
Ja tu zaglądam na tyle ile czas mi pozwala i jakoś mnie nikt tu nie licznuje. Staram sie zawsze przeczytać choć kilka ostatnich stron i się odnieść do tego o czym dziewczyny rozmawiały i chyba o to przede wszystkim chodzi?
Nie komentuje bo musiałabym napisac cos przykrego.....Kochana, najlepszy patent, po prostu nie odpisuj na moje posty tak jak to napisały poprzedniczki i tyle.
Hehe, a z tymi podstawami komputera to mnie rozbawiłaś swoją drogą, ale nie będę się rozpisywać, bo szkoda czasu.
ja nie udaję, bo nie mam co udawać
Najważniejsze kochana to być sobą
I to chyba tyle w tym temacie.
Tak jak wcześniej napisano, proponowałabym go zakończyć, bo niektórym widzę, że ciśnienie się podnosi, a to niezdrowe w ciąży
Proponuję spokój i wyciszenie![]()