Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przepędzam ból głowy!!!!!!Witajcie brzuszki:-)
ja miałam dziś w nocy koszmarny ból głowy i dalej jestem niemrawa, więc tylko się witam i czekam na poprawę :-)
Pomogło? Mam nadzieję, ze tak :-)U nas słonko chciało być, ale nie miało siły przebicia. Szczerze to już się bałam, ze upał wrócihej witam może nie z rana ale jednak
Siedzę jeszcze na chwilę pije kawkę a potem pójdę szykować się do lekarza. Coś za oknem słonko się pojawia no zobaczymy czy całkowicie wyjdzie![]()

ide znow cos zjesc....cos mi sie dzis ssanie zalaczylo![]()
Widzę, że pogoda nikogo z was nie rozpieszcza - u mnie już co prawda nie pada, ale jest pochmurno, raczej chłodno i zdecydowanie bardziej jesiennie niż letnio.
Coś w tym jest

i sa sklepy wiec glodna nie chodzilam a nawet jak by mnie przycisnelo to jest kantyna heheheh z glodu nie padniesz u nas:-)
i co .....moze omlet teraz jakis z szynka wchlone....tylko zeby sam sie chcial uzmazyc
no nie wiem co jest moze mloda tak ssie zeby podrosnac
Swoją drogą nie jadłam jeszcze takiego połączenia jakie sobie zaserwowałaś - ser żółty + pomidor ale może spróbuje? Brzmi dobrze:-)

nigdy?? 

A ser żółty z marmoladą śliwkową lub dżemem?? ;-)Znam to ich jedzenie, miałam na myśli jakość, nie ilość ;-)malinowa p ale u nas wszpitalu dostaje podwojne porcje heheheh nawet podwojny deser dostalami sa sklepy wiec glodna nie chodzilam a nawet jak by mnie przycisnelo to jest kantyna heheheh z glodu nie padniesz u nas:-)
Hmm... też nienigdy??
A ser żółty z marmoladą śliwkową lub dżemem?? ;-)
Z czasów dzieciństwa to mi się kojarzy ser biały z dżemem. Ser żółty za to lubię lekko stopiony na kanapkach w mikrofali i posmarowany ketchupem
no i trzymam mocno kciuki za wizytę &&&&&Ehhh ja bym wolala spac 6 h ale twardym snem bez przerwWitam się z rana i zazdroszczę tym co śpią....
Poza tym mam wrażenie, że pobolewa mnie brzuch jak na okres. Ale skoro to tylko "wrażenie" to nie jest źle Ale przeraża mnie ta liczba na suwaku
A ze takie bole to sa 'grozne'.... ? Mi lekarka na poczatku mowila 'ze normalne' - choc w sumie w pierwszych tygodniach - a w koncowych znaczylo by co innego?A tych bóli jak na miesiączkę nie można lekceważyć to mój doktor strasznie mnie na nie uczula, bo mogą oznaczać skurcze.
Z marmolada nie probowalam, ale z dzemikiem owszemnigdy?? A ser żółty z marmoladą śliwkową lub dżemem??