azorek84
mama Amelii 2009
witam z rana i ja. wczsoraj wieczorem mialam jakies bole znowu....wzielam paracetamol maz zrobil mi miete i jakos wysiedzialam ale wiecie co napinanie bebzona mialam doslownie z zegarkiem na reku co 2minuty dzisiaj klucia mam w pipce jakies takies dziwne i brzuch tak bloi..w sumie skora brzucha jak by mnie ktos kijem obkladal
 dzisiaj klucia mam w pipce jakies takies dziwne i brzuch tak bloi..w sumie skora brzucha jak by mnie ktos kijem obkladal
amelka od rana z now ciuciu i ciuicu szlag mnie trafi zaraz i do tego poszlam tylko siku nie zamknelam lapka bo chciala muzyke sluchac to sama mi wszystkie karty pozamykala to sie nazywa uczenie 3 letniego dziecka obslugi komputera w pkolu
 to sie nazywa uczenie 3 letniego dziecka obslugi komputera w pkolu teraz wola o ciuciu a zaraz bedzie wolac o gry na kompie
 teraz wola o ciuciu a zaraz bedzie wolac o gry na kompie
wiecie jak brzuch mi sie wczoraj spinal przybieral dziwne ksztalty..bylo baaardzo wyranie widac np udo i nozke mlodej takie koszmary przez to mialam ze az sie spocilam w nocy i zerwalam sie sprawdzic czy mi wody nie odeszly
 takie koszmary przez to mialam ze az sie spocilam w nocy i zerwalam sie sprawdzic czy mi wody nie odeszly

dzisiaj klucia mam w pipce jakies takies dziwne i brzuch tak bloi..w sumie skora brzucha jak by mnie ktos kijem obkladal
amelka od rana z now ciuciu i ciuicu szlag mnie trafi zaraz i do tego poszlam tylko siku nie zamknelam lapka bo chciala muzyke sluchac to sama mi wszystkie karty pozamykala
 to sie nazywa uczenie 3 letniego dziecka obslugi komputera w pkolu
 to sie nazywa uczenie 3 letniego dziecka obslugi komputera w pkolu teraz wola o ciuciu a zaraz bedzie wolac o gry na kompie
 teraz wola o ciuciu a zaraz bedzie wolac o gry na kompie
wiecie jak brzuch mi sie wczoraj spinal przybieral dziwne ksztalty..bylo baaardzo wyranie widac np udo i nozke mlodej
 takie koszmary przez to mialam ze az sie spocilam w nocy i zerwalam sie sprawdzic czy mi wody nie odeszly

Ostatnia edycja: