Witajcie,
Ja juz wczoraj nie zagladalam bo wybralismy sie do Ikea,poogladac kuchnie a wyszlam z 1000-cem bardzo potrzebnych rzeczy

Moj m skwitowal ze ja po prostu nie moge tak z pustymi rekoma z zakupow wrocic;-)Ale kuchnia juz wybrana tylko trzeba pozalatwiac formalnosci bo wczoraj bylo za pozno,m stwierdzil ze sie zaplacze jak mu przyjdzie kuchnia wszystko w czesciach a on bedzie musial to skladac, ale moze wezmie kogos do pomocy.
Pasja witaj:-)
Nikamo te obiadki to wlasnie z polecenia mojej mamy zeby panom dogodzic, a ze to znajomi rodzicow to sie zgodzilam myslac jednoczesnie ze moze si szybciej uwina z praca jak nie bede jezdzic sie karmic.
Azorek84 to polscy fachowcy a piwko juz nie bedzie po tym jak m stwierdzil ze to wszystko co przywiozlam ok 15-stej juz o 18-stej nie bylo 6 butelek a przerwy na papierosa byly coraz dluzsze

Ja swojemu tez musze kanapki do pracy robic bo go nikt nie karmi.
Malenstwo to dobrze ze dzidziusiowi sie nie spieszy, ale juz powolutku mozesz zbierac zapasy bo potem wszystkiego brakuje, ja bynajmniej dopakowalam torbe
Charlois koniecznie idz do poloznej lub do lekarza, u Was dziwna ta sluzba zdrowia i co to za przyjemnosc z ciazy jak czlowiek ciagle w strachu

a na dodatek nie moze na opiece lekarskiej polegac:-(
Mama moj m nie nalezy do obrotnych ale musi dac sobie rade ja to co trzeba spakowalam a potem musi znalesc i koniec
Malinowa Paula kciukasy zacisniete
Ile moglam nadrobilam ale produkcje macie szalona, ja dzis sie wyspalam bo bylo chlodniej. Napewno sie naraze zwolenniczkom lata, ale juz tesknie za jesienia nie tylko z powodu ciazy i goraca ale to moja ulubiona pora roku