Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, że się udało wszystko załatwića i wyjasnilo sie z praca meza(...) MAZ ZACZYNA W PONIEDZIALEK
![]()
![]()
Mój miał w piątek zdjąć pranie, przeładować zmywarkę i popakować rzeczy remontowe do wyniesienia. Z tego wszystkiego wstawił suszarkę z balkonu do mieszkania, ale...Ale nie żebym tak narzekała strasznie, bo czasem to w drugą stronę mnie zadziwia, gdy jakimś cudem domyśli się, że padam na twarz i sam zrobi kolację, pomyje wszystko i jeszcze pomasuje plecy. A na to wszystko przyniesie jeszcze czekoladę i wstanie 10 razy po to o co go proszę ;-) Ja bym chyba nie miała do siebie czasem cierpliwości...
U mnie nic dla dziecka grać nie trzeba. Nie wiem jak wasze doświadzczenia, ale ponoc od smółki plamy zostają, więc ja chyba mimo wszystko skorzystam ze szpitalnych zestawó ciuchowychdziewczyny, jeśli w waszych szpitalach dają ubranka dla dzidzi, to bierzecie swoje mimo wszystko?
Mama ja wszystko spakowałam oprócz kosmetyków,typu tusz,chyba nie będę miała siły na malowanie oka,teraz też minimalnie używam,a kiedyś to bym na ulicę nie pomalowana nie wyszła.
o my God, przeciez kisiel na maxa w tej glowie mam.. no nic, juz jutro to zalatwie, a Tobie jak sie udalo? a Twój kot jest wyczesany, uwielbiam o nim czytać:-)
Plan dnia częściowo wykonany, najwazniejsze że auto ogarnięte i mogę spokojnie jeździć, bo prosiło sie juz od listopada ubiegłego roku (terminy wtedy mijały). Musze troche poleżeć. a mój maluch chyba bedzie miał po mnie "nadwęch", bo tylko mąż zaczął obiad gotowac, a zapach do mnie docierać, to synuś kręci sie w brzuchu i wypina.. głód będzie łapał tylko na samo powąchanie jedzenia, jak ja ;-)

ja z kolei mialam nerwa w aptece. Weszlam to jedna obslugiwala, stanelam w kolejce, a ta przede mna miala milion problemow. Potem za mna stanela baba i potem przyszlo takie starsze malzenstwo. Ona od razu do meza mowi pilnuj bo moze druga kase otworza, ale w koncu on usiadl. Jak przyszla babka do drugiej kasy do mowi prosze naspetna osobe z kolejki (czyli mnie) ale babcia ktora byla czwarta uznala ze chodzi o nia, pewnie im sie spieszylo
. Oczywiscie widziala ze z wielkim brzuchem stoje ale co, byla szybsza.
Od razu mi sie te wszystkie obrazki babc moherowych przypomnialy co niby takie chore ale jak trzeba to biegiem pierwsze![]()
tydzień temu miałam identyczną sytuację, tez w aptece, ale o dziwo miałam tak dobry humor, ze nawet za bardzo mnie to nie zezłościło, ale gdyby to było dziś, to powiedziałabym tej babie do słuchuWitam Was dziewczyny mam pytanko kiedy zaczynacie pakować torbę do szpitala? i czy macie już rozstawione łóżeczka ?
Witamy pięknie z nowego mieszkanka
...
Pozdrawiam i biorę się do roboty.