Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wydaje mi sie ze to efekt tego przeziebienia co sie przypaletalo ale w zyciu tak nie mialam ze tylko poczulam jak odplywam
ups.. no tak rzeczywiście.. Polcia wybacz, lista jest piękna..tu oklaski naleza sie Polci ona robila liste:-)
A nieee, to nie wchodzi w grę zupełnie. Mój królewicz i jego delikatne ząbki nie zniosłyby suchej karmy non stop. Jak mu kupię karmę w kawałkach, a nie pasztecik to muszę rozdrobnić widelcem, bo też nie zje...moje koty od zawsze jedzą tylko suchą karmę a rano (i to nie zawsze) dostają 1 saszetkę na 2 talerzyki. I woda do picia. I nigdy żadnego "ludzkiego" jedzenia i mają się świetnie.

sonkaa chyba strefy czasowe ci się pomyliły..jaki poranek> środek nocy!!!

Sonka współczuje z całego serca takich pobudek to ja w porównaniu z Tobą śpię jak zabita, a w dzień nie możesz sie trochę drzemnac?

, a on sobie gdzieś poszedł, a chciałam mu przypomnieć o tym zanim zasnę
- to jakies skrzyżowanie leku przedporodowego z bezsennością :-)

kupilismy materac dla małego dwa komplety śpioszków ja sobie kupiłam farbę do włosów, podpaski naturella te duże dodatkowe pampersy i coś do jedzenia.jesli sie resetuje do dzialania poprawnego to jestem na tak;-):-) bo jak ma sie zresetowac i nie zalaczyc jak powinien to ja juz podziekuje heheheazorek może twój mózg się resetuje? bo przeciążony stresem, skurczami, chorobą swoją, dziecka itd..
oo widzisz to jak nasz(a) fifi....kawalki jak sa to nie nie i jeszcze raz nie bedzie chodzic mialczec krecic tylkiem na zarcie i nie tknieA nieee, to nie wchodzi w grę zupełnie. Mój królewicz i jego delikatne ząbki nie zniosłyby suchej karmy non stop. Jak mu kupię karmę w kawałkach, a nie pasztecik to muszę rozdrobnić widelcem, bo też nie zje...![]()
ale te paszteciki to tak najlepiej kurczak i to produkcji tesco...kupilam taki lepsiejszej formy co by kotkowi dogodzic a ten z fochem rano dostal i dopiero sie ocknal wieczorem zeby podjesc troche
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&