Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ktoś napisał o ciekawej radzie teściowej na temat seksuNie no te baby niektóre i ich porady to powalają. Moja jak wyskakuje z jakimś zabobonem to patrzy na mnie i mówi ok ja już nic więcej nie mówię:-)
Chyba pójdę pobuszować w kuchni i poszukać czegoś do szamania;-)

Ale mi to jakos bylo potrzebna mam dzis za duzo energiiMysl pozytywniez amelkowna czop mi odchodzil ok 2 tyg przed porodem a teraz to kto wie bez czopa mozna i do 4 tyg pokulac niby wiec sie okaze. nie chce sie wcinac w kolejke jeszcze jednak nie czuje sie gotowa....chcialam choc do 20.09 potrzymac mloda ale jak sie wreszcie zdecyduje wyjsc to przeciez nijak jej nie wcisne spowrotem![]()
Ja akurat boje sie tego 'po' jak dam sobi rade z mloda, czy w nocy bede slyszec jak zacznie plakac itd..ja się najbardziej boję bólu bo nie wiem czego się spodziewać no i później nie wiem czy poradzę sobie z małym, czy będę wiedziała co mam robić i jak robić a m chce być przy porodzie