reklama

Październik 2012

Emotion ja mam pozytywne nastawienie i wierze, że będzie ok:)
To ty teraz w Pl czy Irl siedzisz? Moja koleżanka niedawno rodziła w Irl to się trochę dziwiłam jak mi opowiadała jak wygląda prowadzenie ciąży..
Też się zastanawiam nad tym mleczkiem, bardzo bym chciała od początku karmić piersią...
Ja w Irlandii, a prowadzenie ciazy... to chyba kolezanka miala racje :D Nieciekawie ogolnie.
ALE kolezanka urodzila teraz w polowie sierpnia i mowi ze 'za to' opieka po porodzie super.

dziewczyny to tak nie dziala, ze jak teraz ma sie mleko to po porodzie bede produkcja, a jak teraz sie jest 'bezmleczną' to później nie bedziemy miec mleka.. nie ma żadnej zależności, tak czytalam w wielu źródłach, a dodatkowo na SR doradca laktacyjny to potwierdzila
Wiem wiem, tylko sie tak zastanawiam :D

Skonczylam sprzatanko - Cala chalpe 'zrobilam' :) Maz sie darl ze mialam odpoczywac:D

Teraz mykam do lozeczka juz - jakis filmik i do spania, trochu mnie brzucho boli [przy zebrach] i wogule jakos mam zdretwialy brzuch po prawej stronie :/ No nic moze mloda nogami za duzo pomachala.
Dobramoc :)

Nikola 3mam kciuki :)

reklama
Witam serdecznie wszystkie październikówki 2012. tez jestem mamą czekającą z nadzieją na październik. Przepraszam, że tu u was piszę, ale zależy mi na kontakcie z Miną29.
Mina, jeżeli możesz i masz ochotę napisz do mnie meila na claudia_r@buziaczek.pl. prawdopodobnie znamy się z forum poronienie.

Pozdrawiam serdecznie i 3mam za was kciuki :)

Dzień dobry brzuszki i dzidziuśki :-)

Ja tradycyjnie od świtu nie śpię, noc na szczęście przespałam. Chyba znalazłam receptę, muszę kłaść się około północy ;-)
Skurcze wyciszone lub sen bardzo twardy, nie wydaje mi się jednak żebym jakoś wyjątkowo miała się wepchać w kolejkę. Co najmniej 2 tygodnie jeszcze poczekam.

Miłego słonecznego dnia!

Witajcie wszyscy. Dzisiaj znowu świętujemy kolejne narodziny :-)

U mnie tradycyjne 5x wc w nocy więc chodzę połamana.
za oknem szaro i ponuro i tylko świadomość że nowe dziecię na świecie powoduje uśmiech na twarzy
Miłego dnia babole kochane

Ale się zaczęło, teraz już tak będzie, ciekawe kto następny, a kto ostatni :-)

a ja w łóżku, Majka coś przywlokła, mam początki kataru, powiększone węzły chłonne i boli gardło, jak dojdzie kaszel- nie rodzę

miłego dnia

Paula to super ze udalo Ci sie w koncu w miare wyspać, sily trzeba zbierac, bo widzisz jaki obrot sprawy nagle przybrały :-)
NIKOLA OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!! ale jak szybciutko, doslownie pstryk i Maksiu jest juz na świecie :-D
sonkaa zdrowiej jak najpredzej, nie czas na choroby! :no: nie wychodź z wyrka i duzo duzo pij herbatki + jakies medykamenty dozwolone. moze podeśle Ci rosołku troszkę? ;-) co do kolejki, cos czuje ze to ja moge byc ostatnia :zawstydzona/y:

witajcie, rosołek sie juz ponad godzine gotuje, w KRK pochmurno ale wyskocze na chwile z domu przespacerowac sie.
ogromnie sie ciesze, ze witamy kolejnego chłopczyka forumowego, poki co dzieciaczki spieszą sie na ten świat :-D

Witam i ja porannie :-)
Nikolaa ogromne gratulacje raz jeszcze:-)
Malinowa super, że skurcze odpuściły:-) Trzymam kciuki żebyś wytrwała w swoim postanowieniu wytrzymania jeszcze 2 tygodni &&&&
Sonkaa dużo zdrówka dla ciebie, mam nadzieję że szybko się wykurujesz &&&&
Miłego dnia dziewczynki:-)

a ja w łóżku, Majka coś przywlokła, mam początki kataru, powiększone węzły chłonne i boli gardło, jak dojdzie kaszel- nie rodzę

Leż odpoczywaj i wracaj do zdrowia. Żadnego kaszlu i żadnych 'breżniewów' do 24.09 ma nie być! I za to trzymam kciuki &&&&&& :-)

Majeczka dawaj ten rosół i do mnie, bo jego zapach czuję od rana :zawstydzona/y:
Mina 5x :blink: To współczuję. Raz można, góra dwa, ale pięć :dry:

reklama
Dzień dobry.
Zjadłam właśnie jajaczko na miękko a zaraz kawka.

Gratulacje dla nowej mamy!!!!:-)

U nas słońce i niebo bez ani jednej chmurki. A mimo to jestem jakaś zdechłą.
Dziś mamy jechać na ognisko i muszę przetrawić czy mi się chce. W nocy mnie bolał brzuch na dole ale jakoś tak całkiem inaczej, nie wiem czy to niestrawność czy coś innego. Ale chyba za nisko na niestrawność.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry