G
guest-1673535084
Gość
Elutka12 i strasznie zimno ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

.
jak tylko sie odciaze i odcyckuje to bede popijac taka z wkladka
uwilbiam zima herbatke z rumem i plasterkiem cytrynki lub pomaranczy albo wlasnie kawusie z wkladka rozgrzewajaca;-):-)
a na weekend to dla tego ze u niego w nowej pracy twierdza nagle ze maja jakas kaluzule wg ktorej jesli za duzo dni opusci to moga go zwolnic
jutro mezasty rusza zwiazki zawodowe ja swoja droga juz tez ruszylam telefony gdzie trzeba wykonalam i wiem ze za to ze wzial opieke jak ja bylam w szpitalu czy teraz w pon jak mialam skurcze nie moga go zwolnic bo to wbrew prawu. mam nadzieje ze jak bedzie w zwiazkach to mu pomoga na bierzaco wrazie co w pracy. tej klauzuli czy pelnego kontraktu maz jeszcze na oczy nie widzial wiec tym bardziej jest w pewnym sensie nietykalny bo on im nic ni epodpisal. ich wina ze zwlekaja z pewnymi papierami