Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no sa dzieci ktore cieplego nie lubieja:-) kolezanki synek nigdy cieplego nie pil tylko chlodne albo calkiem zimneTu się nie zgodzę, moja chrześnica wcinała chłodne mleko aż miło.

tu polske zaliczaja do europy wschodniejazorek ja za napojami z prądem nie przepadam, jak drink to drink bez innych smaków..
świetnie że sprawa męża pracy jest na bieżąco monitorowana przez was. Nie można sobie pozwolić na uległość bo "wy z Polska, ta dziki kraj"
i kazdy kto mi mowi ze to europa wschodnia dostaje ode mnie wyklad geograficzny na temat GEOGRAFICZNEGO srodka europy ktory jest wlasnie w polsce wiec uswiadamiam tu ciemnote....nie wspominajac o pytaniu pana w sklepie jak daleko od uk jest pl..ile to kilometrow i czym tam jezdzimy do rodzinki
podpis czyli suwaczek?? szukasz stronki z suwakami wchodzisz na swoj profil w ustawienia tam masz edytuj sygnature wklejasz ubbc kod suwaczka i dajesz zapisz. wsio wyjasnione tez jest w watku z zasadmi forumPoddaje się :/ gdzie się robi podpis?