reklama

Październik 2012

Karola a ja ostatnio dużo dobrego o tym szpitalu słyszałam. Ważne, że Ty jesteś pewna. Zresztą najważniejsze to urodzić zdrowe dziecię i wrócić szybko z nim do domu.
A co do fryzury to dobrze, że Ty też zaszalałaś z cięciem. Czasem trzeba się odmienić.

reklama
Heja!

Przyznaję, że nadrobiłam tylko po łebkach...:sorry: Nie rodzę ale wiecie - jutro jest mój dzień :-D:-D:-D

Dziś cały dzień spędziłam u koleżanki, zrobiła pyszny obiadek i sobie plotkowałyśmy, a potem odwiedziłyśmy ciężarną koleżankę z terminem miesiąc po mnie :-D A teraz oczy mi się same zamykają a jeszcze muszę chlebek upiec... Ostatnio to tylko bym spała... :-D

Witajcie, litosci nie macie taka produkcja w zyciu nie nadrobie:szok:

Ja dzis troche zalatana, to cos jescze dokupuje, skontrolowalam torbe do szpitala, bo moj synek mi systematycznie uklada po swojemu i dzien zlecial.

Witam nowe mamy:-)

Erde taki urok ciezarowek, ja za to nie spalam do czwartej a od 6-stej nie moglam sie ulozyc, jakis koszmar:cool:

Mama, Nikamo szalejecie z tymi oknami!! Ja mam prawie nic, a i tak wzielam kolezanke do pomocy bo nie moge utrzymac rownowagi na drabinie. A w pierwszej ciazy mylam w nadzieji na szybki porod i niestety ta metoda u mnie nie zadzialala.

Malinowa P jak zakupy?

Kaskid ale masz szczescie z tym pobraniem krwi, czasami doswiadczone pielegniarki robia to super ale czasami:no:

Karola zalatwilam wszystko w szpitaluNiestety z Gabrysiem ta wyprawa byla strasznie meczaca, Ktg juz nie dalo rady sie zrobic bo maly dostawal szalu. Bylismy tam 3 godziny bo podobno akurat wszystkie ciezarne zaczely rodzic:szok:

Fasolek szukaj moze w koncu sie pokaza

Sonka super ze fotelik juz macie:tak: Podzielam Twoja opinie co do odwiedzin a zwlaszcza zakatarzonych odwiedzajacych. Ja po prostu wyprosze grzecznie i koniec

Kogo pominelam wybaczcie, odpisuje juz w lozku bo strasznie padnieta jestem i zniechecona. Ciagle mysle o tym ze musze sie pierwszy raz rozstac z Gabrysiem na tak dlugo i plakac mi sie chce

Elutka - ja mam z Narutowicza ginkę teraz i w zeszłym tygodniu tam byłam i szczerze mówiąc jestem pozytywnie nastawiona bo poświęcili mi tyle czasu ile trzeba mi było - wypytałam o wszystko dokładnie a położna i pielęgniarka odpowiedziały na nawet najgłupsze pytania i nikt nie robił mi łaski że mnie oprowadza tylko z chęcią to zrobiły (mimo że pielęgniarka akurat przerwę miała):tak: ja z kolei nawet nie pomyślałam o Koperniku - wszystkie inne rozważałam a ten jeden odrzuciłam od razu:zawstydzona/y: ale każdy decyduje sam i każdy wie co robi:-)
Esi - no ja właśnie też słyszałam że ostatnio wiele się tam zmieniło na lepsze:tak: zmiana była drastyczna jeśli chodzi o moje włosy ale wszyscy mi mówią że na korzyść a ja sama też się po pewnym czasie przyzwyczaiłam do krótkich kłaczków:tak:
Netika - dokładnie - to już jutro:-D w końcu kiedyś to Twoje "jutro" nadejdzie:tak:fajnie że wizyta u koleżanki udana:tak:
Izabela - to nieźle trafiłaś na masowy poród:-D:-D nie martw się - dacie sobie radę - i Ty i Gabryś:tak: nie ma sensu niepotrzebnie się zamartwiać:-)

A ja ogarnięta przed jutrzejszą wizytą i powiem Wam że pod koniec ciąży to nie lada wyczyn....

Ze wstydem się przyznam,że przed wczorajszą wizytą zrobiłam tylko nogi. Z bikini na starcie dałam sobie spokój bo nawet z lusterkiem nie jestem w stanie zlokalizować. Do szpitala mąż ma mnie opitolić, choć rozważam ostatnio wosk. Tylko nie wiem na kiedy się umówić. Bo u mnie to max 2 tygodnie i poodrastane wszystko :(

a ja dzielnie sama sobie podwozie ogarniam i nawet gin był zdziwiony że daję radę
nawet sama sobie plastrami zrobiłam górę ale zaczęły mi włosy wrastać więc zostaję przy tradycyjnej golarce, ważne żeby była ostra!

Ja też dzielnie sama sobie daję rade:-) nie powiem że to łatwe jest ale depiluję się bez lusterka "na czuja" i nawet się nie zacinam:-D:tak: i tak jak pisze Mina - grunt to ostra maszynka bo inaczej to nie da rady...

reklama
Elutka Esi - jesli poród rodzinny planujecie to nie martwcie się o personel zupełnie inaczej jest jak się jest z mężem nie pyskuja wtedy są ok:) ja mam tam lekarza i szczerze powiem że wolała bym rozpakować się na jego zmianie by był przy porodzie albo żeby tak można było wytypować dokładnie datę to już było by mega dlatego wcale mi sie tak nie spieszy żeby już tam jechać choć ciężko mi bardzo czas pokaże jak będzie :)

Worek się tu nieżle rozwiązał ciekawe czy któraś urodzi w terminie bo jak na razie wszystkie idą wcześniej :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry