Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wiesz do weekendu mam nogi zaciskac hahaha nie a tak powaznie to wieczorem czasem jakies tam skurcze sie zdazaja bire kompiel paracetamol i i de spac przeciez nie moge marudzic w nieskonczonosc juz jestem w terminie wiec sie nie martwie:-) wyjdzie jak wyjdzie tylko wolala bym w tym tyg bo od pon meza nie ma jedzie na 2 tyg kursow do anglii a mama sama tu mi nic nie zalatwi a przylatuje w piatek w nocyazorku a jak tam u CIebie z tymi skurczami i dolegliwościami? Uspokoiło się trochę czy dalej się męczysz? Weekend już niedługo, więc może się tym razem uda ;-)
kiedys urodze przeciez choc w meza pracy uwazaja ze najlepiej by bylo zebym w ciazy juz zostala;-)
pani manager z ktora wczoraj mial rozmowe wystraszona pyta czy on jak wroci z anglii po kursach to od razu na tacierzynski sie wybiera hahahaha a uzgadnialismy z mezem ze min 2 tyg po skonczonych kursach bedzie pracowal zeby sie w drozyc i zapoznac z nowa praca i obowiazkami mama zostaje do 22.10 wiec juz bede ciut ogarnieta z rutynka domowa i jakis tydzien sama dam rade przeciez

no myslalam ze go wypatrosze .....kupie chyba odpowiednia tasme klejaca i go do sufitu zaczne przyklejac albo do sciany
i tlumaczylam biednej amelkownie ze ciasteczka w koszu bo kotek w nie usiadl ehhhhWygłupialiśmy się wczoraj z moimi chłopakami, że jak Julek się urodzi 1 listopada, to wszystko trzeba mu będzie na urodziny przygotowywać w klimacie Tima Burtona - tort w kształcie trumienki, albo conajmniej helloweenowej dyni, świeczki kościotrupki itd. ;-)

naganiam sie zanim ze 2h zanim zniknie mi z oczu heheheh wczoraj np musialam tez pilnowac zeby amelkownie jajka nie ukradl a ona tak lubi jajca i aprowki na sniadanie
nie wspomne ze na suszerke z praniem to w pol sek sie wdrapie a ubrania pohaczone wszystkie.....skarpetki przypinam na klamerki bo roznosil po domu to nauczyl sie klamerki odpinac

mina to jak mam ciacho studzic zakryte czyms?? tez gonie fafkulca z baltow i ze stolu bo to nie miejsce dla kota tylko u nas kociamber mezastego sie boi a mnie olewanaganiam sie zanim ze 2h zanim zniknie mi z oczu heheheh wczoraj np musialam tez pilnowac zeby amelkownie jajka nie ukradl a ona tak lubi jajca i aprowki na sniadanie
nie wspomne ze na suszerke z praniem to w pol sek sie wdrapie a ubrania pohaczone wszystkie.....skarpetki przypinam na klamerki bo roznosil po domu to nauczyl sie klamerki odpinac
![]()
aaa i nawet nalesnika z wisniami i czekolada zajumal z amelki talerzyka i zezarl spory kawalek....jakims cudem nic mu po tym nie bylo a balam sie ze to weta bedzie trzeba jechac![]()

Nieraz naprawdę ciężko zasnąć od tych harców. 
Fajnie, ja też tak chcę! Jest szansa, bo na sobotę kolega nas na urodziny zaprosił, i zamierzam się wybrać - może więc zrobię piorunujące wejście i z imprezy pojedziemy do szpitala. Tylko muszę męża przekonać, żeby się wstrzymał z alkoholem w tej sytuacji. ;-)Torbę sobie na wszelki wypadek rano przyszykuję. 
Ale chciałabym jeszcze te dwa tygodnie sobie z brzuszkiem połazić... Czuję się dobrze, wyglądam OK, energia jest (tfu, na psa urok), tylko chylanie się męczy mnie nie na żarty