Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. A imię nadal nie wybrane

niestety na psa nie mozemy sobie tu pozwolic wiec choc kotek bedzie i amelkowna tez sie inna zrobila odkad mamy fifi
a czy inne koty tez ubia sie kapac????? jak napuszczam sobie wody do wanny musze zamykac lazienke zeby ten duren nie wlazl bo ostatnio sam wszedl do wanny
wszedl pokrecil sie i wybiegl z niej jak oparzony ale chwile wygladalo ze mu sie podoba....i pare dni temu wskoczyl amelce do kapieli
nie zeby nie wiedzial ze wody tam nie ma on tak ostroznie stoi na wannie i wklada powoli jedna lapke pozniej kolejne interesujacy ten nasz fifek ( fifkowa raczej;-))
.
. A ma persa i śmiesznie wygląda z myszą w pysku, bo do tej pory był wyłącznie kanapowcem.Mama moja ma tak samo - calutki dzien nic - az sie naprawde martwie - dopiero na wieczor/na noc zaczyna wariowacMoja mała teraz bardzo mało się rusza. WIeczorem tylko kopie więcej, a w dzień co jakiś czas sprawdzam czy tam jest. A i tak jest to bardziej rozpychanie niż kopanie. Ma już mało miejsca pewnie
mimii wiec co czujesz z ta zgaga - mnie meczy tak strasznie - ze az na wymioty mnie naciaga - i nic nie pomagaHej Witam po koszmarnej, nieprzespanej nocy przeplatanej zgagą ehhh I tak jak wczoraj tryskałam energią tak dzisiaj nie nadaję się do niczego.

Coflo mi sie z zoladka a ze spalam na plecach to zaczelam sie dlawic i wtedy dopiero sie obudzilam [!!] I tak zdarzylo mi sie obudzic - dlawiac 3-4 razy!! Normalnie Niewiem co sie podzialo. Staralam sie nie zasnac - czy jak juz na boku lezec - ale nic nie dalo :// Gardlo tylko teraz jeszcze bardziej piecze://

żurku już nie ma ale czekał na Ciebie:-)
ciasteczka musiały być bardzo dobre skoro kot nie czekał nawet aż ostygną;-) pierwszy raz słyszę o kocie który lubi się kąpać...moje za chiny nie chciały i trzeba było je siłą zmuszać...