Majeczka26
Fanka BB :)
Karola dopiero za m-c masz kolejny zjazd?? czadowa ta uczelnia! :-) o i wpis juz masz, super! a za prasowanie sie wziełam, wołało do mnie to nie wytrzymalam
wernkika ja oprosze kokosankę, mogę?
Nie wiem w takim razie po co kazali Kaka jechać do szpitala skoro bidna tam siedzi i nic nie robią. dziecko duże, ciąża donoszona - głupota jak dla mnie:-(
sonkaa kciuki za wagę Michasia - na pewno rośnie silny facet!
a Ty moja droga zapomnialas juz o swojej bezsenności sprzed kilku tyg? 
witajcie, my dziś jedziemy na wizytę do ginki, wczesniej chcemy zahaczyć o Black Red White, bo półkę nad nasze łózko kupic musimy, a po wizycie szybko do dentysty - mój mąż wizytuje. Ciekawe czy synuś cos juz tam działa zebysmy nie czekali do końca października z powitaniem go na świecie

wernkika ja oprosze kokosankę, mogę?

Nie wiem w takim razie po co kazali Kaka jechać do szpitala skoro bidna tam siedzi i nic nie robią. dziecko duże, ciąża donoszona - głupota jak dla mnie:-(
sonkaa kciuki za wagę Michasia - na pewno rośnie silny facet!

witajcie, my dziś jedziemy na wizytę do ginki, wczesniej chcemy zahaczyć o Black Red White, bo półkę nad nasze łózko kupic musimy, a po wizycie szybko do dentysty - mój mąż wizytuje. Ciekawe czy synuś cos juz tam działa zebysmy nie czekali do końca października z powitaniem go na świecie