reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2012

Karola dopiero za m-c masz kolejny zjazd?? czadowa ta uczelnia! :-) o i wpis juz masz, super! a za prasowanie sie wziełam, wołało do mnie to nie wytrzymalam:sorry:
wernkika ja oprosze kokosankę, mogę? :zawstydzona/y:
Nie wiem w takim razie po co kazali Kaka jechać do szpitala skoro bidna tam siedzi i nic nie robią. dziecko duże, ciąża donoszona - głupota jak dla mnie:-(
sonkaa kciuki za wagę Michasia - na pewno rośnie silny facet!:tak: a Ty moja droga zapomnialas juz o swojej bezsenności sprzed kilku tyg? :-D

witajcie, my dziś jedziemy na wizytę do ginki, wczesniej chcemy zahaczyć o Black Red White, bo półkę nad nasze łózko kupic musimy, a po wizycie szybko do dentysty - mój mąż wizytuje. Ciekawe czy synuś cos juz tam działa zebysmy nie czekali do końca października z powitaniem go na świecie

reklama
Esi - jest Ci wybaczone takie sprzątanie:-D a jeśli chodzi o masaż to niestety M. poszedł wczoraj na nockę więc musiałam sobie radzić sama:tak: ja też własnie wróciłam z upuszczania krwi...mam nadzieję że to już ostatnie przed porodem:tak: udanej wizyty u rodziców:cool2:
Sonkaa - czekamy w takim razie na relację z wizyty u lekarza i z ważenia:tak:
Majeczka - za miesiąc ale za to później mają być częściej...i pewnie w lutym tygodniówka (czyt. tydzień zajęć codziennie)...więc nie wiem czy tak fajnie:-p powodzenia na wizycie i oczywiście udanych zakupów!!
U Kaki się ruszyło - info od niej na wiadomościach ze szpitala;-)
Czyli Wy tylko chciałyście wyjść na takie porządne co sprzątają a tak naprawdę nie było tego sprzątania??? i to to ja rozumiem:-D:-D byle tak dalej!!
W Krk ponuro...dobrze przynajmniej że narazie nie leje...ale ja się dziś nie ruszam już nigdzie:no: wystarczy mi spacer na pobieranie krwi:tak:

Dzień dobry..
u kaki jak widzę balonik poruszył temat :tak: może dzisiaj będzie kolejna kruszynka po tej stronie brzucha :-)

Paula szalona kobieto!! masakryczna pora!! Oj, ale od jutra moja mama się Kajem zajmie więc mam luzik ze szkołą :-)

sonkaa pewnie że przybiera Misio: z każdym dniem więcej &&&&&&&&&&&

elutka pocieszę cię że na Mazowszu pogoda również do bani. Dzisiaj kiedy młodego zaprowadzałam do szkoły ubrałam się w męża bluzę i kurtkę bo swojej oczywiście żadnej nie zapnę.. a w jego ledwo ale zawsze.. :-p

Majeczka koreczki do uszu żeby prasowania nie słyszeć!! A synek czeka na lepsza pogodę więc spoko, chyba nie chcesz rodzić jak szaro i ponuro co? :-p

Karola czy tylko my NIC dzisiaj robimy?

miłego dzionka

Mina - niestety ja dziś NIC nie będę robić bo muszę w końcu torbę spakować:-D:-D to jest plan na dziś:tak: i ogarnięcie się przed wizytą jutrzejszą:tak: czyli tylko to co muszę:-p

Hej brzuszki i mamusie :-) U nas już chyba nie będzie ładnej pogody, a szkoda. Znowu mam ochotę na bułeczki z bitą śmietaną a jak byłam w sklepie to już nie było buuu :-( I widzę, że niedziela w większości upłynęła bardzo leniwie jak i u mnie :-)

margot, mam nadzieję, że ta wysypka wreszcie Ci zniknie i nie będzie Cię już męczyła

Karola, super, że udało się przetrwać pierwszy zjazd, a następny tak jak mówiłaś będziesz już PO :-):-):-)

sonkaa, &&&& za Waszą kontrolę :-)

Majeczka, za Twoją wizytę oczywiście również mocno ściskam kciuki &&&&&&&&&&&&

Mina, Karola, dołączam do Was bo również na dzisiaj zaplanowane NIC :zawstydzona/y::-)

Karola, to pakuj torbę, oprządź się jak trzeba i potem nie rób NIC :-)

i kciuki za Kakę, zapewne już dzisiaj powita córcię :-):-):-)

Elutka- &&&&&&& za rozkręcenie akcji, na emotion lepiej nie czekaj O:-)

emotion staram się jak mogę... póki co cisza i spokój, noc spokojna i nic się nie dzieje:)najwyraźniej fałszywy alarm:)
W sumie z drugiej strony czekac na mnie to bys chyba do listopada czekala :D Jakos sie mojej dzidziolce przestalo chciec wychodzic - dobrze jej w brzusiu u mamusi :D

Dzis zauwazylam rano ze nogi mi nie 'klesną' rano :/ Jak spuchniete byly na wieczor to do teraz takie same [prawie] :/ Bede musiala spytac teraz w szpitalu - zaraz mykam na wizyte :D - pewnie mi kaza lezec z nogami w gorze - albo brac paracetamol [uwielbiaja to rozwiazanie na KAZDA okazje :D]

A jakie ja mam plany na dzis ? Hmmm..
- Odkurzyc kuchnie i salon ['gore' odkurzam tylko raz w tyg:D]
- Umyc 'naczynia' [zostal mi tylko garczek do umycia wiec sie nie namacham] :D Heh, i chyba tylko tyle :D

Aha zaraz mykam do szpitala na wizyte, dzis na nogach leze, wiec w planie mam zmierzyc czas ile sie idzie do szpitala :D

Witam poniedziałkowo.

W Poznaniu na zmianę chmury z nieśmiałymi przebłyskami słonka, ale zimno więc bez rewelacji. Na szczęście choróbsko powoli odpuszcza, choć jeszcze nie na tyle, żeby w taką pogodę szwendać się po dworze.

Super, że u Kaki jest jakiś postęp, czekamy na maluszka:tak:

Malinowa_P, nie wiem czy Miny Kaj by chętnie dreptał do szkoły o 5:00 rano:-)

sonkaa, czekamy na relację z kontroli Misiowej wagi:tak:

Mina,
Karola, ja się (dla odmiany) dzisiaj z nic-nie-robienia wypisuję. Siły odzyskałam i córę muszę na ten świat popędzić, więc jakaś większa aktywność się przyda. A jak nie zadziała, to przynajmniej będzie coś pożytecznego zrobione w domu.

Karola, i żebyś mi bez spakowanej torby tu nie wracała, bo ja się stresuję;-):-D

wernkika, kokosanki mnie nie ruszają, ale jestem ciekawa jak rogaliki wyszły? Sama jestem fanką strony "Moje wypieki", a właśnie wrzucone przez Ciebie wczoraj rogaliki do mnie przemówiły najbardziej:tak:

Idę zrobić coś pożytecznego:-)

reklama
Mina w stoperach to ja śpię (głupie przyzwyczajenie jeszcze z czasów liceum :-(), ale juz mam spokoj psychiczny ze koniec dzieciowych ciuszków i prasowań :-)
Karola kolejny zjazd juz bedzie jak córcie bedziesz miec na świecie, wiec tyle dobrze, bo najgorzej chyba siedziec tyle godz z brzuszkiem. Pakuj sie pakuj i proszę nam to oznajmić wszem i wobec
mimii robienie NIC to świetny plan, realizuj w 100%:-D
emotion to kciuki za wizyte trzymam
Erde tylko nei szalej jeszcze, bo zdrowa do końca nie jesteś! hygienistką pogonię, no!:wściekła/y:

Właśnie zrobiłam rewolucję z butami w domu, mąż przyniósł mi z piwnicy jesienno-zimowe, a sandaly wyniósł na dół. Cóż.. czas jesieni, ale odnalazlam jedne buty, ktore na teraz beda -owszem na kałużach nie dadzą rady (a co oprócz gumiaków da?), ale są cieplejsze i pełne, a nie balerinki szmatki:-p

Do góry