Wernkika - jak skurcze co 15 minut to ja bym się narazie nie przejmowała...mi położna mówiła że do szpitala wtedy jak wody odejdą albo skurcze są co 5 minut
ale na Ciebie też przyjdzie pora i to wkrótce
Sonkaa - fajnie że z Misiem coraz lepiej
i gratuluję załatwienia menu
Mimii - super że mogłam się przydać do motywacji
u mnie nadal wszystko leży na fotelu i zaraz zabieram się za wpakowanie do torby
Mina - prześpij się troszkę
dziś taka senna pogoda
Mam jeszcze pytanie - muszę brać okrycie kąpielowe dla małej do szpitala czy oni sobie poradzą??? dodam że u nas trzeba mieć ubranka dla dzieci własne i dlatego się zastanawiam... bo jakby wszystko dla maleństw mieli swoje to napewno bym nie brała... ale w sumie pierwsze kąpanie dopiero po dwóch dniach więc się dopytam i M. mi dowiezie w razie potrzeby
ale na Ciebie też przyjdzie pora i to wkrótce
Sonkaa - fajnie że z Misiem coraz lepiej
i gratuluję załatwienia menu
Mimii - super że mogłam się przydać do motywacji
u mnie nadal wszystko leży na fotelu i zaraz zabieram się za wpakowanie do torby
Mina - prześpij się troszkę
dziś taka senna pogoda
Mam jeszcze pytanie - muszę brać okrycie kąpielowe dla małej do szpitala czy oni sobie poradzą??? dodam że u nas trzeba mieć ubranka dla dzieci własne i dlatego się zastanawiam... bo jakby wszystko dla maleństw mieli swoje to napewno bym nie brała... ale w sumie pierwsze kąpanie dopiero po dwóch dniach więc się dopytam i M. mi dowiezie w razie potrzeby

co do butów to dokladnie taka reakcja u mnie występuje, ale nie z powodu nadmiaru butów (mam jedne jesienne i jedne kozaki 
fajnie że coś się ruszyło