Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A powiedz, bolało to zakładanie żelu, czy nie?
Uff, co za szczęście, że wszystko już OK.
Kobieta zmienną jest... ;-)

generalnie nie powiedziała mi nic nowego o czym bym nie wiedziała z neta, z naszego forum itp.
szybkiego i bezbolesnego rozpakowania życzę!
Czekam na super szybkie, mega dobre wieści
&&&&&&&&&

teraz sie docierajcie w domku i cieszcie sie soba. forum nie ucieknie;-)
:-( przestalam odciagac nawet na noc bo jak chce zakonczyc laktacje to tak najszybciej jak odciagne to wroci a tak jest szansa ze do konca miesiaca przestane spac w staniku

a chudzina jest nadal ja nie wiem gdzie jej te mlesio sie wlewa heheheh
:-( teraz to cala wyprawa a w urzedzie umawiaja na konkretna godzine i tak : po 13 kombinacje zeby najmlodsza pod butle podpiac i zeby zasnela, ubrac starsza spakowac torbe pieluszki dla mlodszej gatki pieluchowe dla starszej jakas przekaska dla starszej plus butla dla najmlodszej wrazie jak by sie obudzila glodna o 14 wyjscie przed 15 bylam w urzedzie po urzedzie po mleko dla mlodej pozniej do lidla na szybkie zakupy znow autobus i na 17.20 bylam spowrotem w domu
mama pomogla rozebrac amelke bo jak tylko weszlam to olivka sie darla za mlekiem a tak jak bede sama to jak ja mam sie rozdwoic??? ratunkuuuuuuuuuuuuu ja zeswiruje .....znacie jakies miejsce gdzie sprzedaja dodatkowe rece i nogi i motor zeby sie napedzac??
. A nie latwiej by Ci bylo zostawic mala w domu z mama, przeciez butle to by jej chyba dala?? a Ty bys szybciej to zalatwila 

Dobrze ze u synka ok