Mina29
Fanka BB :)
Witajcie kochane
ja już po Anatolu z mlekiem
oluska dziwne z tym krwawieniem. Ja miałam minimalne przez ten 2 tyg po cc a od wczoraj jakby kurek się odkręcił. Może to wynik brania tej flexiparyny którą codziennie sobie zastrzyki w brzuch robię. Jeszcze 5 zastrzyków.
esi &&&&&&&&&&&& za unormowanie ciśnienia. A serniczkiem częstuję bo wielka blacha upieczona więc jeszcze jest :-)
netika z tą pogodą to masakra, mam ten sam problem z ubieraniem małej kiedy mama idzie z nią na spacer, ale i tak ją zawija w kocyk.
Ja jeszcze po Kaju mam chustę Bebelulu i w niej będę małą nosiła kiedy będę odprowadzać Kaja do szkoły. To za płotem więc wszystkiego parę minut więc wózka targać nie będę.
elutka serdeczne gratulacje kochana. Wracaj do nas i opowiadaj.
Miłego dnia kochane...
ja już po Anatolu z mlekiem
oluska dziwne z tym krwawieniem. Ja miałam minimalne przez ten 2 tyg po cc a od wczoraj jakby kurek się odkręcił. Może to wynik brania tej flexiparyny którą codziennie sobie zastrzyki w brzuch robię. Jeszcze 5 zastrzyków.
esi &&&&&&&&&&&& za unormowanie ciśnienia. A serniczkiem częstuję bo wielka blacha upieczona więc jeszcze jest :-)
netika z tą pogodą to masakra, mam ten sam problem z ubieraniem małej kiedy mama idzie z nią na spacer, ale i tak ją zawija w kocyk.
Ja jeszcze po Kaju mam chustę Bebelulu i w niej będę małą nosiła kiedy będę odprowadzać Kaja do szkoły. To za płotem więc wszystkiego parę minut więc wózka targać nie będę.
elutka serdeczne gratulacje kochana. Wracaj do nas i opowiadaj.
Miłego dnia kochane...
mam w planach taki zakup jak juz mały zdecyduje sie wyjść
Ja bym się nawet nie nastawiała na poród przed terminem, ale tym razem tyle razy była o tym mowa - a to, że dziecko może trochę starsze, a to, że takie duże... No i tak się trochę nakręciłam, że urodzę bliżej terminu, albo nawet przed (nawet datę na forum podałam 15.X, bo zawsze tak na USG wychodziło), a tu gucio... Widać ja już tak mam, że długo w ciąży chodzę 
U mnie na problemy z toaleta sprawdza sie marchewka surowa albo suszone sliwki
:-(
jakos dam rade chyba co??