emotion, ja nie patrzę na rozmiar na metce, bo często one są diametralnie różne u różnych producentów. Poukładałam ciuszki rozmiarami, przykładając jeden do drugiego
A jeśli chodzi o body, to niektóre Szymek nosił mając je już trochę przy ciele, ale dopóki go nie ciągnęły w kroku to było ok. Dorota jak na razie wszystkie body ma za duże 
margot, dałabyś radę wychodzić wcześniej, tylko musiałabyś zrezygnować z tej drzemki do 11:30
A wiem doskonale, że to baaaardzo trudne do wykonania
Ja jak mam w planach wyjście, to często szykuję się "na gotowo" dużo wcześniej - makijaż i ciuchy. Potem tylko przebieram Młodą, tankuję do pełna i wychodzimy. Ale mój dzień zaczyna się często już przed 7 rano ;-)
izabela, duży jest Wasz synek? Moja sąsiadka używa na razie pieluch jednorazowych, bo we wszystkich otulaczach się jej córa topi :-) Dużo zużywacie pieluch w ciągu dnia? I jak w ogóle się sprawdza takie pieluchowanie w praktyce?
My dziś jedziemy z Dorotką na usg bioderek. Mam nadzieję, że wszystko będzie w normie :-)
A jeśli chodzi o body, to niektóre Szymek nosił mając je już trochę przy ciele, ale dopóki go nie ciągnęły w kroku to było ok. Dorota jak na razie wszystkie body ma za duże 
margot, dałabyś radę wychodzić wcześniej, tylko musiałabyś zrezygnować z tej drzemki do 11:30
A wiem doskonale, że to baaaardzo trudne do wykonania
Ja jak mam w planach wyjście, to często szykuję się "na gotowo" dużo wcześniej - makijaż i ciuchy. Potem tylko przebieram Młodą, tankuję do pełna i wychodzimy. Ale mój dzień zaczyna się często już przed 7 rano ;-)izabela, duży jest Wasz synek? Moja sąsiadka używa na razie pieluch jednorazowych, bo we wszystkich otulaczach się jej córa topi :-) Dużo zużywacie pieluch w ciągu dnia? I jak w ogóle się sprawdza takie pieluchowanie w praktyce?
My dziś jedziemy z Dorotką na usg bioderek. Mam nadzieję, że wszystko będzie w normie :-)
tak to walczy i walczy a w czoraj mleko i cyk spi nawet nie odbekla
mam po 2 wklady do kazdej. te co mamy maja kieszonki na wklady wiec spoko-dla amelki mialam podobne 2 pieluszki tylko tamte byly na rzepy a teraz mam te z napami zeby rosly z dzieckiem:-) jak wyjelam je z opakowania pomyslalam ze ten otulacz to przecieknie ale zrobilam test wylalam kubek wody i jest spoko:-) teraz tylko mlodej na doopinke nalozyc i zobaczymy jak sie sprawdza
aaa z amelkowa pamietam ze wklad nie dawalam do kieszonki tylko na wierzch bo szybciej mi bylo zmieniac
), wtedy nastawiam sobie budzik np. na 10. Myślę, że raczej będę go na śpiocha zabierać.