Witam po chwilowej nieobecności
Paulina nad Wisłę i na Kazika nie dotarłam...jakoś się nie pozbierałam, myślałam żeby to jutro nadrobić, ale pogoda ma być ponoć średnia-pochmurno, deszczowo...buu
Dzisiaj zaliczyliśmy lekarza i szczepienie. Od ostatniej wizyty 2tyg temu mały nie przybrał na wadze co mnie na początku zdziwiło, ale przecież już się więcej rusza...

Co do czapek to właśnie dzisiaj zakupiłam takową cienką zakładaną na uszka, bo nie miałam.
Ja jak było chłodniej(tak koło 15st) ubierałam małemu body, rajtki, spodenki i bluzę z polarka i myślę, że było ok.
Dzisiaj miał body z krótkim, spodenki i bluzę dresową.
My też mamy x landera xa i ledwo się mieści w bagażniku...jakby przyszło gdzieś na dłużej jechać z tym wózkiem to średnio to widzę ;/
Mój mały jakoś bardzo nie krzyczy jak go słonko dopadnie tylko mruży oczka

zresztą ja go za bardzo na słonko nie wystawiam przez naczyniaczka którego ma na buźce.
U mnie też na osiedlu zrobiło się czarno odkąd słońce wyszło i temperatura skoczyła powyżej 15st-same wózki, rowerki...
kasikd ja dzisiaj byłam chwilę na mieście z młodym w nosidełku i kilka razy zbierałam jego skarpetko-butki z chodnika

okularki Twój maluch ma świetne
debi jak ci nie będzie siedzieć do końca 7msc to się możesz zacząć martwić

mój mały jak się go posadzi to chwilkę usiedzi i leci na bok

Na wszystko przyjdzie czas. Mi dzisiaj lekarka powiedziała, że mały ma jeszcze 2msc na to, żeby nauczyć się siedzieć samemu

masz racje z FB

jak się tam wszystkie przeniesiemy to tutaj nikogo na straży nie będzie!
kasikd ja dzisiaj małego na chwilę wystawiłam na balkon w leżaczku w krótkim rękawku

słonko tak grzało, że nic nie powinno być naszym maluszkom