Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
siedzimy jeszcze na Śląsku...mały kąpie się w dużej wannie i nie ma problemu, więc podejrzewam, że boi się ewidentnie brodzika i kabiny prysznicowej:-( szaleje tak, że czasami nie ogarniamy tutaj jego wyczynów, wspinanie się na meble, wieszanie się na parapetach to już pikuś..wczoraj zasnął mi już o 19, bo był szalony dzień i nie spał..ale...obudził się przed 3 w nocy(akurat kładłam się spać
)oczy jak pięć złotych i weź się z nim baw
a ja nieprzytomna..po wielu trudach zasnął, pobudka przed 7 i koniec spania...czasami też śpi na brzuchu, ale i tak najlepsze jest jak na śpiocha chodzi po łóżeczku
ale śmiesznie to wygląda jak na czterech próbuje z zamkniętymi oczami sobie miejsce znaleźć. czasem jak piesek udeptuje sobie posłanie hehe. moj na początku nie bał się ani brodzika ani całej kabiny tylko tego strumienia wody ze słuchawki. na szczeście przeszło
i 2 małe, plecak a do tego luzem kurtki, pieluchy itp. No owai wózek. Łóżeczka już nie biorę.
Olaf jak stanął na nogi w zeszły poniedziałek tak teraz nic innego nie robi. Cały czas wstaje i chodzi przy meblach, ale przy chodziku jeszcze nie chodzi, a mamy taki 

Wczoraj wyskoczył ósmy ząbek, więc mamy jak na razie komplet i mam nadzieję, że trochę odpoczniemy od ząbkowania... na jakiś czas :-)