Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekam na wizytę u lekarza.pesca dużo osób używa Dad biedronkowych i też są ok ponoćJak tam u ciebie? Wyjaśniła się sprawa ewentualnego zafasolkowania?
![]()

nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać ... i właśnie to jest problemem, bo gdy robi kupkę to tylko na stojąco i w pozycji siedzącej na nocniku nie zrobi, choćby mu się strasznie chciało
no jak ja mam coś kupić to jest masakra jakaś
.
Moja mama zostaje z małym(sama się zaoferowała) i narazie daje radę z czego wszyscy się cieszymy. Mały zadowolony, my z W. również. Organizacyjnie coraz lepiej, choć są dni, że jak wracam ok 17 to padam na twarz i nic mi sie nie chce. Wczoraj wróciłam przed 23 ale jakoś miałam mnóstwo energii..ale to ile ja teraz piję kawy i energetyków to jakieś nieporozumienie
muszę sie opanować, bo zaraz się uzależnię
a tak apropo to dlaczego wycofuja huggiesy z calej Europy?? My mielismy je na poczatku, bo niby najmniejszy rozmiar mial wyciecie na pepuszek, a i tak najmniejszy rozmiar byl na nas duzo za duzy. I po jednej paczce na pampersach jedziemy.