reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2012

elutka nie zapisałam się jeszcze. A co to za kontrola? Tak sobie idziecie się zważyć? A mi się wydawało na zdjęciach że Twój Krzyś właśnie pulpecik :-) U nas to już 12 kg przekroczone na bank, aż się boję iść na to szczepienie po roku bo nas pediatra opitoli że go utuczyliśmy. A na sierpniówkach chyba się naczytałam żeby uważać na szczepienia na odrę i różyczkę bo podobno sporo powikłań...
pesca z tym boomboksem to dobry pomysł, my nie mamy nic do odtwarzania płyt poza buczącym laptopem więc nam by sie też przydał :) słyszałam też o matach grających dla chodzących dzieciaków, na czerwcówkach mają wątek o zabawkach ;)

reklama
Misza mój mały teraz waży około 9,5kg i mierzy coś 76cm, także raczej malusi na tle pozostałych tutaj:)a na kontrole idziemy tak profilaktycznie, jak byliśmy ostatnio to nasza pediatra mówiła żeby się we wrześniu pokazać:)
boombox faktycznie fajny pomysł, do tej maty nie jestem przekonana...sama nie wiem.

Elutka to rzeczywiście Twój chłopak w sam raz i ze wzrostem do góry poszedł ładnie. Zdjęcia kłamią :-pDaj znać jak po mierzeniach:tak:
To tylko mój taki spaślaczek , niby teraz więcej się rusza i wydaje mi się że nie je dużo, ale to chyba kg z pierwszych miesięcy jeszcze jak pił cyca i popijał butlą. Dobra, leciem na spacer bo dziś słońce:-):-):-)

My tez nie wiemy ile mierzymy i wazymy. W szpitalu 10,8 wiec teraz napewno 11kg przekroczone :)
Vinga jaki sliczny avatarek!! pierwsze spojrzalam na niego i myslalam ze jakas nowa pazdziernikowka wsrod nas :sorry2:

Witam, dziecię śpi, narzeczony jeszcze w pracy więc mam chwilkę:)
My mamy równo 12 kg tak więc misza nie jesteście sami. Antek nie jest za gruby. Jest duży i tyle.
Mieliśmy w niedzielę mały wypadek. Przewrócił się mój syneczek na ławę i tak nieszczęśliwie że rozciął łuk brwiowy:(
W pierwszej chwili nie zauważyłam bo jak płakał to miał zaciśnięte oczka dopiero jak je otworzył to zalał się krwią. Przyłożyłam mu szybko pomidora zimnego z lodówki i zanim przestało krwawić pomidor został zjedzony:-D Wezwaliśmy tatę- w końcu jest lekarzem ( weterynarii:-)) i stwierdził że nie będziemy szyć. Dzisiaj jest już strupek i wielki siniak nad okiem. Masakra. Ale się wystraszyłam.
Ja chciałabym kupić Antkowi taki samochodzik do odpychania. Przymierzyłam go już u znajomych i bardzo mu się podobało.
Smoby Jeździk Kubuś Puchatek Auto Samochód 443001 - Mulan.pl
coś w takim typie no i chyba jakiegoś dziecięcego laptopa bo wprost uwielbia mój, zwłaszcza wyrywać klawisze:szok:

Ostatnia edycja:
Już pisałam na innym wątku ale...no to tak, moje szczęście waży 1160 i mkerzy 71cm:) mam krupcie w domu:)
kasik...rety! Całe szczęście obyło się bez szycia.Nawet najbardziej kolorowy laptom nie zastąpi Twojego :-)
fajny ten jeździk:) o czymś podobnym myślałam:)

Dziewczyny mam problem z kupka malej. Otoz ostatnio jak zrobi kupke i i jej przez chwile nie zdejme pampetsa- dzisiaj poczekalam 10 min bo zrobila przed kapiela- to zaraz ma krostki na kroczu i pupce. czy ta kupka jest taka zraca? wvzesniej nigdy nic nie miala a teraz musze smarowac czyms mocniejszym. Mozliwe zecos sie dziene i nalezy zbadac kal??

reklama
Do góry