kasikd
Fanka BB :)
hej, a ja nie w temacie... co się stało Emotion?
My byliśmy na spacerze ale doszliśmy do pracy taty i musiał się urwać z pracy i nas odwieź bo tak już wiało że było niebezpiecznie
Weszłam za to do Aldi po czekoladowe Mikołajki dla ekipy z pracy mojego i szok- kombinezony dziecięce 39,9- bardzo przyzwoite z rękawiczkami, nie za grube ortalionowe- kupiłam Antkowi mimo że ma kilka innych.
Wróciłam do mleka 2 bo mamy mega problem ze spaniem od prawie 3 tygodni- z przerwami może 2 dniowymi i zobaczę bo tak naprawdę tylko mleko się zmieniło. Zęby to nie są więc tylko to zostaje , w dzień super, nie marudzi a w nocy katastrofa.
My byliśmy na spacerze ale doszliśmy do pracy taty i musiał się urwać z pracy i nas odwieź bo tak już wiało że było niebezpiecznie
Wróciłam do mleka 2 bo mamy mega problem ze spaniem od prawie 3 tygodni- z przerwami może 2 dniowymi i zobaczę bo tak naprawdę tylko mleko się zmieniło. Zęby to nie są więc tylko to zostaje , w dzień super, nie marudzi a w nocy katastrofa.

Oprócz tego Olaf niestety stracił paznokieć w lewej rączce, ale na szczęście obyło się bez lekarzy (broniłam się jak mogłam i stwierdziłam, że pójdziemy tylko w ostateczności). Na szczęście paznokieć sam odpadł po jakimś czasie i teraz odrasta nowy. Ogólnie codziennie nabywamy jakieś nowe siniaki, guzy, otarcia, rozcięte wargi i zadrapania. Mamy też jakąś małą wysypkę wokół ust i próbuję dojść od czego to. W sumie nic nowego do jedzenia nie wprowadzaliśmy chociaż podejrzewam rosołek, ale to zobaczymy za kilka dni. Oczywiście jeszcze się nie szczepiliśmy bo odciągam tak długo jak się tylko da 

przygotowujecie się jakoś na przyjście maleństwa - tzn na pewno, tylko to będzie to drugi chłopiec, więc ubranka już są, generalnie wszystko macie, więc zastanawiam się jak to jest:-)