reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

syneczki3- mnie bola cycorki od 24dc tzn nic specjalnego jak je sciskam:-D a mam cykle +\- 28 dni
a co do objawow to ze mnie zaden ekspert sama schizuje i martwie sie bolami podbrzusza:shocked2:
ja czulam sie jak co miesiac na okres nic nie zapowiadalo ciazy
kuruj sie kochana pod ciepla kolderka;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny

ja dzisiaj siedziałam długo w pracy :-( ... a wracając zamarzłam

dzisiaj w pracy dosyć bolał mnie brzuch...przestawał i znowu bolał, w pewnym momencie się przestraszyłam i wzięłam drugi duphaston... postanowiłam że idę na urlop i jakoś dotrwam do wizyty. Może jutro jak będzie w przychodni to pójde do gina takiego osiedlowego państwowo.

pociesza mnie to że cały czas bolą piersi i mnie muli, rano zwymiotowałam ... to dobry znak :)

Ostatnia edycja:
witam! i wszystkim październikówkom 2012 ( kurcze tak to się pisze?:sorry:) gratuluję II kreseczek i życzę spokojnych i pełnych nadziei 9 miesięcy :-) a w szczególności kibicuję syneczki :-) -kochana całym sercem jestem z tobą:-)

Mambzika witaj:) :)
Krak8686 niestety ja bóle w krzyzu miałam pod koniec ciązy .Nie pomoge ale może dziewczyny cos poradzą.

Syneczki3 zdrówka życze.Kuruj się !!

Ja dziś umieram juz zaczełam bleeee i mdli mnie od rana ....zaczyna się!!!

Ostatnia edycja:
Witam nowe Mamusie!Gratulacje,fajnie,że nas przybywa.
U mnie początek mdłości,muli mnie przerazliwie,bleee
Z przytulankami u nas ok,delikatniej,ostrożniej oczywiście.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam nowe mamuski, super ze nas przybywa :)

MadziaKowalik witam tez z irl tyle ze ja z Dublina.

Co do cd objawów ciążowych to ja znów zaczęłam co chwilka latac do wc, masakra mysłałam ze tym razem mnie troszke oszczedzi ale niestety co sie budze w nocy to musze lecieć (a dosc czesto z racji ze synek ząbkuje i sie czesto budzi)

Do góry