*PaMinka
Wdrożona(y)
Ale pustki
No ale co sie dziwić weekend to pewnie wszystkie kożystaćie i siedzicie z mężami.
A mój zabrał młodego trochę na dwór żeby się przewietrzyc.
Ja już domek wysprzątałam, podszykowałam obiadek na jutro i będe kończyć karpatkę
A mój synek mnie dzisiaj zaskoczył, byliśmy na zakupach i weszliśmy do sklepu zielarskiego i tam są takie akcesoria dla dzieci smoczki, butelki, grzechotki itp zrobilam zakupy a mlody mnie woła i pokazuje na grzechotke i smoczek i pyta się czy kupimy to dla dzidziusia
Ale się rozczuliłam i obiecalam że jak będe robić zakupy dla dzidziusia to on też będzie wybierał 
No nic zmykam skończyć karpatkę wpadnę wieczorkiem
azorek zdrówka dla was wszystkich
No ale co sie dziwić weekend to pewnie wszystkie kożystaćie i siedzicie z mężami. A mój zabrał młodego trochę na dwór żeby się przewietrzyc.
Ja już domek wysprzątałam, podszykowałam obiadek na jutro i będe kończyć karpatkę

A mój synek mnie dzisiaj zaskoczył, byliśmy na zakupach i weszliśmy do sklepu zielarskiego i tam są takie akcesoria dla dzieci smoczki, butelki, grzechotki itp zrobilam zakupy a mlody mnie woła i pokazuje na grzechotke i smoczek i pyta się czy kupimy to dla dzidziusia
Ale się rozczuliłam i obiecalam że jak będe robić zakupy dla dzidziusia to on też będzie wybierał 
No nic zmykam skończyć karpatkę wpadnę wieczorkiem
azorek zdrówka dla was wszystkich