Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Mina, 100lat dla Kajetana!! :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki dziewczynyrozmawiałam z moim G,mówi,że dzwonił do rodziców trochę ich objechał i im parę rzeczy wytłumaczył a czy coś dotarło?zobaczymy...inaczej moja noga tam nie postanie i ich wnuczka/wnuczki też!Więc niech się zastanowią bo stawiają swojego syna w głupiej sytuacji.A on stwierdził,że w sobotę się już przeprowadzamy,widocznie nie ma ochoty wracać już do tego domu.Kurde jeśli nam się układa to po co ktoś to próbuje psuć?Bo im się wydaje,że ja mu krzywdę zrobię i będzie nieszczęśliwy...Tylko szkoda,że zapomnieli się jego spytać czy jest mu ze mną dobrze.To jest chyba nadopiekuńczość albo syndrom za długiego siedzenia"przy mamusi"i ciężko taką pępowinę odciąć.
Mimii wygląda na to,że dzieci mamy w tym samym wieku i z tych samych miesięcyMoja Zuza jest 14-luty,a maleństwo plasuje się 8-10 październik
Dobrze, że dziś mąż w domu to przynajmniej on coś porobi
W tym tygodniu muszę się wybrać zrobić morfologię i obciążenie glukozą. A jakoś nie chce mi się wcześniej wstawać
Wy tez już robicie to obciążenie? Bo mi gin zlecił, ale w necie doczytałam że robi się dopiero pod koniec II trymestru. Więc wydaje mi się że trochę szybko 
Normalnie nawet snu nie opowiem taki był pokręcony. Od czwartku dzień w dzień boli mnie głowa i nie wiem co mam na to zaradzić

w aptece w pl wiem ale nie w uk heheheh tu maja tylko borowke amerykanska czyli te wielkie jagody co jak dla mnie nawet smaku nie maja jagodzianegoazorek - poza wszystkimi sposobami, o których pisałaś już Ty i dziewczyny, moja pediatra polecała napar z suszonych jagód (można kupić w aptece)
a w domu u mamy w pl mam susz z jagodek wiec zabiore ze soba po urlopie
moze jak sie dzidziek urodzi troche doopka jej zmieknie i zacznie inaczej spiewac juz wtedy.i tak z ciekawosci zapytam czy twoj G jest jedynakiem?bo taki fenomen mamusi przywiazanej to glownie u jedynakow albo trafia na najmlodsze z dzieciwitamy rozgosc sie proszeWitam wszystkie dziewczyny!
mam nadzieje ze tez sie zadomowisz. wrazie problemow z suwaczkami i innymi bzdetami forumowym pisz priv albo zerknij na watek z regulaminem tam sa podpowiedzi co i jak
:-)

witajWitam wszystkie dziewczyny!
Jesteście tu już zaprzyjaźnione ale mam nadzieje,że mogę jeszcze dołączyć :-).
Będę mamusią po raz pierwszyTermin na 01.10 2012 :-)
Pozdrawiam wszystkie ciężaróweczki!![]()