Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja też mam nieraz ochotę na tego rodzaju rzeczy, no cóż nie zdrowe ale jeśli ma sie ochotę to co poradzić:-)A myślałam ze tylko ja, bo juz torchę mam wyrzuty sumienia że takie śmieci jem![]()
lepiej, w tamtym tygodniu naszło mnie tez na zupkę chińską, no nie było siły żebym sobie odmówiła, walczyłam z sobą ale pożądanie zwyciężyło i pochłonęłam ja raz dwa, nawet się nikomu nie przyznawałam żeby nie wyjść na zwyrodnialca.
dzidzi jeszcze nie czuje a do badania jeszcze niemal 3 tygodnie..........ruskie z mieta?? znaczy ze co..zapijasz mietka parzona czy jakos dodajesz miete do nichtalkaa - ja dzisiaj mam pierożki ruskie z miętą .... mniam :-)

azorek zdrówka dla synka a ty się trzymaj !!!!
chodzilo ci zapewne nie o azorka tylko aguge;-):-)ja z amelkowna w ciazy jak bylam to czulam smyranko takie delikatne nieregularne juz jakos miedzy 15-16 tyga kiedy czuć ruchy dziecka,bo to moja pierwsza ciąża, a ja chyba teraz czuję? Juz wcześniej czułam coś podobnego ale teraz jest takie wyraźniejsze:-)
wiec wszystko mozliwe kazda kobitka inaczej odczuwa jedne szybko inne po 20tyg dopiero. tak jak Sandy pisala zalezy to od wielu czynnikow u mnie podobno wg tutejszych lekarzy moge czuc szybciej i mocniej czasem ze wzgledu na zrosty. ile w tym prawdy to nie wiem ale ja tez juz czasem cos czuje:-)Jak najbardziej Azorek. Ja już mam pierwszą historyjkę z życia wziętą. Dokładnie z supermarketu gdzie kobieta w ciąży ma pierwszeństwo w kasie. ;-)
nieraz widziałam jak kobieta w ciazy chciala sie przepchac do przodu to o malo jej nie zlinczowali