Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja też mam nieraz ochotę na tego rodzaju rzeczy, no cóż nie zdrowe ale jeśli ma sie ochotę to co poradzić:-)A myślałam ze tylko ja, bo juz torchę mam wyrzuty sumienia że takie śmieci jem![]()
lepiej, w tamtym tygodniu naszło mnie tez na zupkę chińską, no nie było siły żebym sobie odmówiła, walczyłam z sobą ale pożądanie zwyciężyło i pochłonęłam ja raz dwa, nawet się nikomu nie przyznawałam żeby nie wyjść na zwyrodnialca.
dzidzi jeszcze nie czuje a do badania jeszcze niemal 3 tygodnie..........ruskie z mieta?? znaczy ze co..zapijasz mietka parzona czy jakos dodajesz miete do nichtalkaa - ja dzisiaj mam pierożki ruskie z miętą .... mniam :-)

azorek zdrówka dla synka a ty się trzymaj !!!!
chodzilo ci zapewne nie o azorka tylko aguge;-):-)ja z amelkowna w ciazy jak bylam to czulam smyranko takie delikatne nieregularne juz jakos miedzy 15-16 tyga kiedy czuć ruchy dziecka,bo to moja pierwsza ciąża, a ja chyba teraz czuję? Juz wcześniej czułam coś podobnego ale teraz jest takie wyraźniejsze:-)
wiec wszystko mozliwe kazda kobitka inaczej odczuwa jedne szybko inne po 20tyg dopiero. tak jak Sandy pisala zalezy to od wielu czynnikow u mnie podobno wg tutejszych lekarzy moge czuc szybciej i mocniej czasem ze wzgledu na zrosty. ile w tym prawdy to nie wiem ale ja tez juz czasem cos czuje:-)Jak najbardziej Azorek. Ja już mam pierwszą historyjkę z życia wziętą. Dokładnie z supermarketu gdzie kobieta w ciąży ma pierwszeństwo w kasie. ;-)
nieraz widziałam jak kobieta w ciazy chciala sie przepchac do przodu to o malo jej nie zlinczowali