Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

No i nie mając co robić, wzięłam się za sprzątanie! Ale już jest ładnie czyściutko :-) Z rana byłam mocz zawieść, żeby wyniki były świeże na jutrzejszą wizytę. Już się nie mogę doczekać, aż zobaczę Maleństwo!W pierwszej ciąży tak jak Sandy pisała można poczuć dopiero koło 20 tygodnia chociaż ja np jestem w pierwszej ciąży i zaczęłam czuć niecałe dwa tygodnie temu, czyli w 15 tygodniu. No ale ja chudzielec jestema kiedy czuć ruchy dziecka,bo to moja pierwsza ciąża, a ja chyba teraz czuję? Juz wcześniej czułam coś podobnego ale teraz jest takie wyraźniejsze:-)

Witajcie
Miałam plan dziś od rana być na bierząco w forum, a tu od rana prądu nie byłoNo i nie mając co robić, wzięłam się za sprzątanie! Ale już jest ładnie czyściutko :-) Z rana byłam mocz zawieść, żeby wyniki były świeże na jutrzejszą wizytę. Już się nie mogę doczekać, aż zobaczę Maleństwo!
Diana przykro mi bardzo! Zaglądaj do nas często!
aguga zdrówka dla synka!
W pierwszej ciąży tak jak Sandy pisała można poczuć dopiero koło 20 tygodnia chociaż ja np jestem w pierwszej ciąży i zaczęłam czuć niecałe dwa tygodnie temu, czyli w 15 tygodniu. No ale ja chudzielec jestem
Celka witaj!
A ja na obiadek dziś robię mielone, do tego ziemniaczki i mizeria. A przed chwilą pochłonęłam talerz zupy pomidorowej u mamy![]()
Miałam coś jeszcze pisać i zapomniałam![]()

- mam wstręt od studiów, bo jadłam ich mnóstwo, mój małż bardzo lubi te z Knorra, ale jak widzę te torebeczki i czuję zapach... no nic mnie nie skusi