Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Haha grzybkow nie przerabbialam jeszcze - ale tutaj to czesty problem wiec bede miala sciany na okuDzieki wszystkim
Zaraz zabieram sie za przegladanie kuchni i mycie wszystkich szafek, przegladanie rzeczy.. Wydaje mi sie ze to raczej nie spozywcze, ale na wszelki wypadek zaczne od kuchni, i bede stopniowo myla i odkazala wszystko
a jesli chodzi o miete, to moze byc herbata mietowa
Lawendy zapachu NIENAWIDZE :// A wiem ze to najlepsze jest podobno :/// patrycja wejdz sobie na google wyszukiwarke i wpisz "mól" to zobaczysz fotki czy 'to to jest to'
Ja mieszkam w domu wynajmowanym starszym, moze zostaly z wczesniej, albo niewiem. Ale mole mozna ze sklepu przyniesc nawet, albo moga podobno wleciec do domu przez otwarte okna ://

obrzydlistwoŁo matko zobaczylam na necie jak to wygląda i poszlam do szafki ze spożywką a tam w bułce tartej ( sklepowej ) 5 sztuk tego znalazlamobrzydlistwo
i oczywiście co?od razu mi słabo ciemno przed oczami obraz niestabilny i dochodzące głosy jakby ze studni się wydobywały,podejrzewam,że jeszcze do tego kolory na twarzy zmieniałam niczym kameleon ale nie widziałam tego,mówię wyjdę na powietrze a ja ledwo do auta doszłam:-(Shit!Teraz mam krwiaka sinego i boli mnie ta ręka(lewa a jestem leworęczna)i pewnie next time będę się bała iść na pobranie.Teraz miałam regularnie co dwa tygodnie i poprzednie dwa razy super były ani śladu.A wczoraj do mnie G mówił,że przesadzam i tragizuję bo pobranie to nic takiego,nic mi przecież nie będzie
.
i działamy. Przynajmniej dzień jakoś szybciej zleci bo m dzisiaj na wieczór wróci i samej nudno