Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kiedys dostalam takiego uczulecia i sie mega wystraszylam, bo wtedy karmilam Adasia... Musialam odstawic antybiotyk, plamy mialam jakas dobe, ale saedzilo mnie dlugo dluzej, potem to przeszlo w takie bole miesniowe.Marteczka ,zrób sobie okład z Altacetu.
A ja dziś wpadłam w panikę -wzięłam ostatnią dawkę antybiotyku ,po 30 minutach dostałam uczulenia -byłam cała w plamach ,swędzących jak diabli ,dostałam ataku nie wiem czy to kaszlu ,[czy paniki] po tej wysypce -nie umiałam nic połknąć ,stałam i lałam się prysznicem by się nie drapać ,wypiłam dzieciom calcium w syropie .
Już umie przełknąć ale plamy są nadal
Mi nieraz zdarza się że tak właśnie zakłuje tam w pochwie. Więc to chyba normalne.Dziewczynki powiedzcie proszę czy mieliście w tej lub poprzednich ciążach jakieś takie dziwne uczucie, sama nie wiem jak to nazwać.........kłucia czy rozpierania w pochwie?od wczoraj coś takiego czuje, nie jest to coprawda uciążliwe, czy też jakoś bolesne, ale jednak nie daje mi spokoju, to moja pierwsza ciąża wiec wszystko jest mega nowe, nie chce panikować a wizyta dopiero za 2 tygodnie:-(

wroce z pracy to spakuje jedna walizke a reszte potrzebnych sprawunkow jutro i siuuuuuuuuu do polandii sie urlopowac hehehe
:-) porzadku dopilnuja polcia i sandy bo ja bede bez neta raczej w pl nie wiem jak wytrzymam ale to tylko (albo az) 3 tyg
jak pojde na skan w pl moze poprosze brata meza mego zeby mi swojego ipada pozyczyl to jakos wrzuce na forum i trzymam kciuki zebyscie nie chorowaly nie lataly po szpitalach i przynosily same dobre wiesci od lekarzy