reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

U nas jest tak gorąco, że wróciliśmy do domu ochłonąć. Potem jeszcze wyjdziemy, i tak leżak przestawiłam już w cień.

Celka, mnie też powoli czeka nauka, ale najpierw dokończyć pracę magisterską, po weekendzie majowym mam oddać całość. Im mniej zostało, tym mniej mi się chce ehh...

reklama
Mimii dasz radę, u mnie jest ten proble, że ja muszę pisać po angielsku a z tego nie jestem za dobra :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: niby wiem to co mam się uczyć, ale ta pisowania :wściekła/y::wściekła/y:. Ja chcę duuużo słoneczka a nie tego wiatru. dobra już idę się uczyć :-D:-p

witam,

u mnie również pogoda piękna, słońce świeci od samego rana a na niebie prawie nie ma chmurek, tylko jechać nad jezioro i leżeć plackiem
niestety mnie czeka sprzątanie chałupki - i to sama muszę ją dziś ogarnąć bo mój mężulek wyfrunął z gniazdka na meczyk, a ja zabrać się za sprzątanie nie mogę takiego mam leniucha
z rana byliśmy na zakupach i przynajmniej kupiłam sobie butki - balerinki do latania bo w szafce to same na obcasach i to z 8 cm więc na spacery się nie nadawały
jutro jadę na chrzciny do stolicy więc czeka mnie 5h jazdy w obie strony w ten upał, nie wiem jak ja to wytrzymam, mam nadzieję że mąż naprawi klimę dziś bo coś nie działa:dry:

Witam dziewczyny, u mnie po imprezie, pogoda cudna, ale caały dzień na dworze sprawił, że wszyscy już padamy

aguga - jak torcik? Mam nadzieję, że goście byli zachwyceni

Sonka torcik cudooooo,mój m ogólnie tortów nie jada i przymusiłam go aby tego spróbował kawałeczek,a później odgonić go nie mogłam tak mu smakował.Mówi,że smakuje jak nie tort-niebo w gębie.Został tylko kawałek ,a to dlatego,że gości jutro mamy jeszcze ;-) W życiu żaden tak nie smakował
Ja też wykończona,dziecie i m padli właśnie przed chwilką ,a ja idę też do łóżeczka bo nogi mnie bolą.

Cześć dziewczynki!Nie mam ostatnio nastroju i ochoty na nic...wszystko jest nie tak jakbym chciała i łapę jakieś doły nic mi się nie chce,nie śpię tylko myślę,non stop chce mi się ryczeć:-(Także nie zaglądałam bo nie chciałam udzielać wam mojego złego samopoczucia.Gnębię się tym sama no ew,mojego faceta.

Marteczka może to jakas chwilowa huśtawka hormonalna i mam nadzieje ze niedługo przejdzie.A zalic sie możesz ile chcesz po to tutaj jestesmy.

U mnie niestety pogoda do bani, słońce niby sie pokazało ale wiatry straszne i zazdroszczę wam tej polskiej pogody.

Aguga
a masz jakiś super przepis na krem do tortu?

Marteczka czasem i dołki się zdarzają, ale my je na pewno zakopiemy szybciutko :yes:

Jejaaa wylazłam wczoraj z domu , posiedziałam na powietrzu, pograbiłam trawę i czułam się świetnie :szok: aż do wieczora , kiedy żołąd się zbuntował :-(

reklama
Hej dziewczyny,

Witam was w te piękne słoneczne dni. My wczoraj sprzedaliśmy babci nasze niemowlątko i pojechaliśmy do Nałęczowa. Ehh.. czuliśmy się jak dawniej, beztrosko. Było super. Pospacerowaliśmy, zjedliśmy pizzę i lody.

Rozmawiałyście wcześniej o pokrzywie. Polecam bardzo też na podniesienie hemoglobiny. Ja pod koniec ciąży piłam 3 razy dziennie.

Do góry