reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

Witajcie ,ja pozawoziłam małe do szkoły ,przedszkola ,teraz piję kawkę na słoneczku ,po południu będziemy kosić trawniki .
Gotuję żurek ,bo nic innego mi nie przyszło do głowy ,szykuję na jutro rzeczy po dziewczynach dla młodej poznanej w szpitalu-jutro jej ojciec po nie podjedzie -bo ona w szpitalu-za 2 tygodnie ma c.c w 30 tyg ciąży -bo boją się ,że macica nie wytrzyma -bo to będzie jej 4 c.c-ma chłopców -4 lata.3 lata ,1rok.
Ciuszki im się przydadzą ,bo jej siostra ma 3 córki ,.
Młoda jest szczęśliwa ,że dostanie wózek ,nosidełko[fotelik ] dla noworodka ,becik do chrztu ,wyprawkę dla noworodka,bo jest sama z dziećmi ,chłop ją zostawił teraz w tej ciąży:crazy:.

Dziewczyny ,która to ślubuje w tym tygodniu?:-) ,Przyznać się ,bo nie mam siły szukać w tej ilości postów:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Sandy jak to dzieciaki w szkole / przedszkolu?
u nas wszystkie placówki edukacyjne mają wolne.. cały tydzień. Zarządzenie dyrektorów szkół. Tylko piątek był odrabiany w którąś sobotę..

Mina no u nas tak samo,dzieci do końca tyg mają wolne.
Emotion u mnie na początku było takie przesuwanie,a teraz to już prawdziwe kopniaki czuję aż skóra się wybrzusza.Wczoraj mieliśmy bardzo aktywny dzień,praktycznie poza domem byłam i pod wieczór jak się położyłam to moje dziecie tak mnie skopało ,że szok.Najdziwniejsze jest to,że uderzało w jeden i drugi bok rączkami i nóżkami wiem jak leży i mniej więcej ile ma cm przez to :szok::-D

Cześć dziewczyny :)
Nadrobienie Was po kilku dniach nieobecności to nie lada wyzwanie!:tak:

Pogoda piękna!! Szkoda dnia na siedzenie w domku. Weekend spędziliśmy z mężastym nad jeziorkiem bo teście mają tam domek. Słoneczko Nas opaliło, spacerowaliśmy do oporu i cieszyliśmy się sobą :-) Dziś musieliśmy wrócić do domku bo M do pracy ale jak tylko wróci jedziemy tam znów bo jutro ma wolne. Życze wszystkim spokojnego i słonecznego dnia:tak:
Zapomniałam dodać że ja ruchów chyba też jeszcze nie czuje:-( czasem coś mnie tam załaskocze w środku ale to chyba jeszcze nie to:-( Musze czekać cierpliwie!

Ostatnia edycja:
U mnie na kopniaki to chyba jeszcze za wcześnie :-( Nie raz siedzę i się wczuwam , ale chyba bez rezultatów :-D
Czasem raczej sobie wmawiam , że coś tam się poruszyło, ale to raczej jakieś bulgotki niedziecięce :-D

U mnie tez bulgotki ,kopniaczków jeszcze nie czuje i najczesciej pod wieczór.

Gorąc potworny że nie ma czym oddychać ,wybieramy się pozałatwiac sprawy na mieście i własnie zastanawiam się w co sie ubrać ,najchetniej poszłabym nago :)

U mnie tez bulgotki ,kopniaczków jeszcze nie czuje i najczesciej pod wieczór.

Gorąc potworny że nie ma czym oddychać ,wybieramy się pozałatwiac sprawy na mieście i własnie zastanawiam się w co sie ubrać ,najchetniej poszłabym nago :)

Hihi, na pewno będzie Ci do twarzy :-D
Ale poważnie... ja nie wiem jak przetrwam lato... jutro u mnie ma być 32 stopnie :szok:

reklama
no lekko nie będzie
ja wczoraj odkopałam letnie rzeczy z szafy, mierzę, a tu mało co wchodzi...bluzki to jeszcze, ale żadne szorty, rybaczki...dobrze że jakieś sukienki luźniejsze mam. trochę mnie zaskoczyło mnie to lato w tym roku:)

Do góry