reklama

Październik 2012

reklama
Witam i ja :-) weekend spędziłam z Olusiem u moich rodziców, słońce grzało równo. Pomimo, że siedziałam w cieniu, czasami siłą rzeczy wyszłam na słońce i tak się opaliłam!! W sobotę to jak apacz wyglądałam. Dekolt nadal czerwony, ale reszta na szczęście brązowieje. Nie wiem jak mnie to słońce dopadło. Potem już sparowałam się wysokim kremem z filtrem Olusiowym. A tak poza tym to pogrillowaliśmy sobie i leniliśmy się. Pogoda na tyle fajna, że wszystkie posiłki ostatnio jemy z Olim na tarasie :-)
Ruchów jeszcze takich wyraźnych nie czuję niestety, czaaasami tylko takie delikatne przesuwanie. A tak czekam na te takie już wyraźne ruchy.

Mmmmmmmmmmmmmmm.... ja chce do Polski i do tego ciepełka.Sprawdzam wciąz pogode ale u nas daleko chocby do jakiś 15 stopni a gdzie tutaj 25 czy więcej.Na razie wciąz kreci sie koło 10 i to bez slońca:wściekła/y:Nawet z synkiem na plac zabaw nie idzie pójść bo co chwila deszcz pada.

Witajcie ,
słonko wyszło zapowiada się piękna pogoda
,trzeba zjeść śniadanko i wyruszyć gdzieś z dziećmi .

Miłego odpoczywania:-)
Wyruszającym w drogę -mało korków ,szybkiego dotarcia w wymarzone miejsce wypoczynku:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry