reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2012

Dziękuję dziewczyny :-)
Moje fikołkowate dzieciątko najczęściej kopie bardzo nisko. I często. Fajne uczucie.

reklama
arthatee z tego co wiem wapno nie spowoduje wyleczenia z uczulenia, jedynie może zapobiec temu, żeby się to uczulenie nie rozprzestrzeniło i nie było bardziej intensywne.
Najlepiej poradzić się lekarza co można wziąźć na takie krostki. Jeśli to tylko na dloniach to obstawiam chemię. Wszelkie prace domowe najlepiej w rękawiczkach.

Wczoraj posmarowałam ręce kremem Dove. Ale kilka krostek było już przedwczoraj, także nie wiem od czego to może być :/ Nie zmieniałam żadnych środków piorących ani czyszczących przez ostatnie kilka miesięcy.

Gratuluje pesca:):):):)

A mi sie udalo dzis i dzien bez wiatru ibez deszczu:):) to nawet choc temperatura taka sama to wydaje sie kilka stopni wyzsza :)

PS.
Jak dostac sie do tego 'zamknietego dzialu' czy zapisac do grupy? Pytalam juz wiele razy ale zero odpowiedzi? :(:(

the white one w skład mojego standardowego zestawu grillowego też wchodził redds sun:-D a gdy mi się znudził to wtedy desperadoss:happy::happy:, ale ten sezon grillowy będziemy musiały obejść się smakiem:-):-)
pesca Wszystko co piękne na tym świecie,
Wszystko co tylko szczęście wróży,
Niech się Wam razem w jedno splecie,
I będzie słońcem w życia podróży

ja już drugi dzień mam totalną suchość w ustach, mam nadzieję że to spowodowane upałami, bo oczywiście zapytałam "wujka google" i wyczytałam że może to być objaw cukrzycy ciążowej:szok:, pocieszam się że jak dotąd badania nie wykazywały nic takiego, w piątek robię kolejne i mam wizytę, wiec to mnie pewnie uspokoi. Pan mąż powiedział że odetnie internet, bo "wygooglowywanie" problemu nie działa na mnie dobrze a wręcz przeciwnie zazwyczaj wpędza w strach:zawstydzona/y:

Gratuluje pesca:):):):)

A mi sie udalo dzis i dzien bez wiatru ibez deszczu:):) to nawet choc temperatura taka sama to wydaje sie kilka stopni wyzsza :)

PS.
Jak dostac sie do tego 'zamknietego dzialu' czy zapisac do grupy? Pytalam juz wiele razy ale zero odpowiedzi? :(:(

Jak Azorek wróci z urlopu - to wtedy pisać do niej to wyśle zaproszenie do grupy

reklama
Witajcie.Bardzo dziękuję za wszystkie kciuki-jesteście kochane. Mój m dochodzi powolutku do zdrowia.
Mimii to mogą być te ruchy bo ja też już koło pępka czuję i są to chyba rączki ,a na dole są nóżki.Najczęściej kopie na dole
Pesca gratulacje ogromne ,mam cię na Fb???

NIe pamiętam co odpisac bo jeszcze nie kontaktuje. Słaba jestem strasznie i teraz muszę zadbać o siebie

Do góry