reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

reklama
z tego co wiem to i żywiec i lech free i karmi mają sladowe ilości alkoholu....

mają chyba 0.5 coś koło tego i są w małych butelkach również, więc myślę , że taka śladowa ilość na pewno nie zaszkodzi :-)

ale jak kto woli , każda z nas wie co dla niej dobre :tak:

Tak, mają 0.5%. Z tych co widziałam w naszych supermarketach tylko Bavaria ma 0.
Mogę Wam przywieźć z Pragi, bo akurat jestem ;-)
Pozdrawiam słonecznie:-)

W błękicie nieba i słońca blasku niech miłość Wasza rozkwita, Gdy wierność i prawość Was będzie prowadzić, do domu szczęście zawita. Radosny szczebiot dziecięcych głosików każdy dzień opromieni, a wspólne wzajemne zrozumienie nigdy się, nigdy nie zmieni.
Pesca - najlepsze życzenia z okazji ślubu oraz gratulacje:-D

Aguga - trzymaj się, dużo zdrówka dla męża

a my wczoraj wybraliśmy się nad zalew ze znajomymi i zrobiliśmy grilla, było super tylko tak jak pisałyście jakoś przy grillu to tak redsa zabrakło, no niestety trzeba czekać do przyszłej majówki,
no i w końcu oznajmiliśmy wszystkim znajomym że rodzina man się powiększa, bo prawie nikt jeszcze nie wiedział, a z zasadzie to nie musieliśmy nic mówić bo jak tylko na mnie spojrzeli to wiedzieli co jest grane, hehe

jutro jedziemy do moich rodziców na wieś więc pewnie też cały dzień na podwórzu spędzimy, przyjeżdża jeszcze moja siostra z dzieciaczkami więc będzie wesoło zwłaszcza że zostają u nas do niedzieli

ktoś pisał jakiś czas temu że strasznie niewygodnie jeździ się w pasach (o ile dobrze pamiętam to Bellka) i muszę przyznać że faktycznie do tej pory mi nie przeszkadzały a to tylko dlatego że jeździłam jako pasażer, wczoraj byłam kierowcą i wtedy pasy to udręka - jak siedzę w bezruchu to ok, a jak prowadzę to niestety się ruszam i to chyba dlatego

chciałam coś jeszcze komuś napisać ale oczywiście zapomniałam także po prostu przesyłam pozdrowienia

reklama
hej

ja dzis znowu dzien w biegu.

rano zakupy bo jutro robimy sobie u nas grilla ze znajomymi, ma byc 14 doroslych osob. Kazdy cos robi wiec nie ma tragedi. Na robie karkowke i buleczki czosnkowe. Plus musimy ustawic stoly i krzesla.

bylam tez w Wawie bo w poniedzialek na wizycie gin nie mial zwolnien. Ale przy okazji zaliczylismy IKEA zeby kupic Kubie do pokoju stolik i krzeselko, pudelko na zabawki.

jeszcze do spolki z R sprzatnelismy lazienke i padam.

The white one ja tez lubie redsa albo piwo do grila. Ale musze obejsc sie smakiem. Mam za to bezalkoholowe Karmi malinowe i Zywiec free

Arthatee ja pilam calcium musujące jak mialam krosty na twarzy. Czytalam ze nie zaszkodzi

Pesca wszystkiego najlepszego z okazji slubu dla Was

Musa cukrzyce ciazowa stwierdza sie po tescie z glukoza. Ja poprzednio tez cukier mialam ok przy zwyklej morfologii a na tescie wyszla cukrzyca

Malinova sama nie wiem co Ci doradzic. Ja biore luteine od poczatku i mam duzą wydzieline ale wlasnie biala i bezwonna. Normalnie jak nie wloze wkladki albo papieru to majtki mokre. A poprzednią ciaze bralam Luteine cala ciaze i nic sie nie dzialo.

Nikola ja tez sie boje burzy i jak mocno wieje. Mamy 2 okna dachowe a w sypialni wielkie okno (podwojne balkonowe plus dwa po bokach) i az mam nerwa czy mam nie wyrwie tych okien. A jak padal grad jak sliwki to siedzielismy na dole bo balismy sie ze nam szyby rozwali w oknach. Naprawde panicznie boje sie burzy

Nikamo to mi smaka ta Bavaria narobilas, nie widzialam takiej u nas w sklepach albo zle patrzylam. W jakiejs sieciowce ja kupujesz

Karola te piwa maja max. 0,5% wiec bez przesady, taka ilosc przy wypiciu piwa 0,33 to nie moze zaszkodzic.

ide sie myć

Do góry