W błękicie nieba i słońca blasku niech miłość Wasza rozkwita, Gdy wierność i prawość Was będzie prowadzić, do domu szczęście zawita. Radosny szczebiot dziecięcych głosików każdy dzień opromieni, a wspólne wzajemne zrozumienie nigdy się, nigdy nie zmieni.
Pesca - najlepsze życzenia z okazji ślubu oraz gratulacje
Aguga - trzymaj się, dużo zdrówka dla męża
a my wczoraj wybraliśmy się nad zalew ze znajomymi i zrobiliśmy grilla, było super tylko tak jak pisałyście jakoś przy grillu to tak redsa zabrakło, no niestety trzeba czekać do przyszłej majówki,
no i w końcu oznajmiliśmy wszystkim znajomym że rodzina man się powiększa, bo prawie nikt jeszcze nie wiedział, a z zasadzie to nie musieliśmy nic mówić bo jak tylko na mnie spojrzeli to wiedzieli co jest grane, hehe
jutro jedziemy do moich rodziców na wieś więc pewnie też cały dzień na podwórzu spędzimy, przyjeżdża jeszcze moja siostra z dzieciaczkami więc będzie wesoło zwłaszcza że zostają u nas do niedzieli
ktoś pisał jakiś czas temu że strasznie niewygodnie jeździ się w pasach (o ile dobrze pamiętam to Bellka) i muszę przyznać że faktycznie do tej pory mi nie przeszkadzały a to tylko dlatego że jeździłam jako pasażer, wczoraj byłam kierowcą i wtedy pasy to udręka - jak siedzę w bezruchu to ok, a jak prowadzę to niestety się ruszam i to chyba dlatego
chciałam coś jeszcze komuś napisać ale oczywiście zapomniałam także po prostu przesyłam pozdrowienia