reklama

Październik 2012

emotion pewnie chodzi o łozysko bo ono w 16/17 tyg powinno juz prawidłowo funkcjonowac i potrzymywać ciążę bez niego dziecko się nie rozwinie :)

Ostatnia edycja:
reklama
A właśnie. Może pouzupełniacie listę naszych październikówek, jeśli któraś zna płeć lub imię swojego maleństwa. Bo ja to tak się gubię i nie pamiętam niektórych rzeczy, a w liście to tak przejrzyście. :)

Ooo właśnie, fajnie, że w końcu ktoś o tym wspomniał ;-)

Dziewczyny które znają płeć i imię maleństwa proszę wysłać mi PW, a ja postaram się jeszcze dziś uzupełnić listę :tak:

Pijana matka zgłosiła zaginięcie dziecka. Było w mieszkaniu tak w skrócie:
Kobieta zadzwoniła na policję i z histerią w głosie wołała o pomoc, bo była przekonana, że ktoś uprowadził jej miesięcznego synka.

​w takich sytuacjach jestem za przymusową sterylizacją..

a to mam nadzieję że jest piłeczka a nie prawdziwy brzuch:
Katarzyna W. – Demotywatory.pl.
1336119792_by_animagus_inner.gif

Ostatnia edycja:
Kurcze ja już taka ciekawa jestem kto u mnie pod serduszkiem mieszka :-p W poniedziałek idę na wizytę, ale pewnie się nie dowiem, dopiero na 4d. W poniedziałek będę się z ginem umawiać więc pewnie na następny tydzień :-( Na początku czułam że to dziewczynka, ale teraz już nic nie czuję :-p A chciała bym już powoli kompletować wyprawkę. ubranek unisex mam już troszkę, teraz bym chciała takie śliczne niebieskie albo różowe :-)

emotion - z moją obecną ciążą wszytko ok, ale poprzednio poroniłam i niby tak na wszelki wypadek

2x2 luteiny i 2x2 duphastony normalnie jak dla konia, od 1 maja miałam zejśc z dupkiem do 2x1 no ale starczy mi w ten sposób do niedzieli więc chyba musze 4 dni brać 1x1. Progesteron przed tą kuracją miałam ok. Chyba nic nie poradzę w tej sytuacji tylko wezmę po tej jednej pigule
Ja też przeszłam poronienie,ale dostałam luteinę na początku ,wybrałam 2 opakowania i nic więcej.
Ja też bardzo bym chciała wiedzieć jakie ubranka kupować bo tych unisexów mam dość
Wróciliśmy z synkiem z długiego spaceru,a w drodze powrotnej zaszliśmy do restauracji na kolacyjkę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry