Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I to by sie zgadzalo :-)emotion pewnie chodzi o łozysko bo ono w 16/17 tyg powinno juz prawidłowo funkcjonowac i potrzymywać ciążę bez niego dziecko się nie rozwinie![]()
A właśnie. Może pouzupełniacie listę naszych październikówek, jeśli któraś zna płeć lub imię swojego maleństwa. Bo ja to tak się gubię i nie pamiętam niektórych rzeczy, a w liście to tak przejrzyście.![]()

A ja sie sama domyslilam i wyslalam wczorajOoo właśnie, fajnie, że w końcu ktoś o tym wspomniał ;-)
Dziewczyny które znają płeć i imię maleństwa proszę wysłać mi PW, a ja postaram się jeszcze dziś uzupełnić listę

W poniedziałek idę na wizytę, ale pewnie się nie dowiem, dopiero na 4d. W poniedziałek będę się z ginem umawiać więc pewnie na następny tydzień :-( Na początku czułam że to dziewczynka, ale teraz już nic nie czuję
A chciała bym już powoli kompletować wyprawkę. ubranek unisex mam już troszkę, teraz bym chciała takie śliczne niebieskie albo różowe :-)Ja też przeszłam poronienie,ale dostałam luteinę na początku ,wybrałam 2 opakowania i nic więcej.emotion - z moją obecną ciążą wszytko ok, ale poprzednio poroniłam i niby tak na wszelki wypadek
2x2 luteiny i 2x2 duphastony normalnie jak dla konia, od 1 maja miałam zejśc z dupkiem do 2x1 no ale starczy mi w ten sposób do niedzieli więc chyba musze 4 dni brać 1x1. Progesteron przed tą kuracją miałam ok. Chyba nic nie poradzę w tej sytuacji tylko wezmę po tej jednej pigule