Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Muszę tylko zdążyć do tego raju dojechać - 350kmMalinowa_Paula - to masz raj kobieto, nic tylko rodzić :-), wróżę Ci szybki, mało bolesny i w pełni szczęśliwy poród :-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Muszę tylko zdążyć do tego raju dojechać - 350kmMalinowa_Paula - to masz raj kobieto, nic tylko rodzić :-), wróżę Ci szybki, mało bolesny i w pełni szczęśliwy poród :-)

Zrobił nam dokładne pomiary i potwierdził termin 2 listopada, zatem jak juz dwóch niezaleznych lekarzy tak mówi, to chyba trzeba uznać ten termin jako pewny - oczywiście nigdzie sie stąd nie wybieram! 
Mnie dręczą strachy innego rodzaju. Że dziecko urodzi się chore, że umrę podczas porodu, że nie skończymy remontu na czas.
Postanowiłam też wrócić na studia i to też sprawiło, że dzisiejsza noc była nieprzespana. Groszek chyba czuje, że mama ciągle nerwowa bo kopie prawie cały czas, czy to dzień czy noc.
W dodatku nadszedł etap płaczu i prawdę mówiąc ta noc była w większości przepłakana, a powodów prawdę mówiąc brak. Może jedynie te lęki.

Heh chyba jestem trochę zazdrosna,ale mam jeszcze trochę czasu żeby sobie to wszystko poukładać